Seifurile și casele de bani – achiziția ideală pentru o viață liniștită și sigură!

1

 De ce este indicat să vă achiziționați un seif?

Probabil că nimeni nu pune răul înainte și nu se gândește că poate fi victima unei spargeri. Totuși, chiar dacă vă asigurați bunurile, nimic nu poate înlocui obiectele prețioase care vi s-au furat. Unele dintre ele pot avea o însemnătate aparte, pot fi cadouri neprețuite primite de la persoane dragi, pot fi acte, sume importante de bani  sau chiar arme.
Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă ține banii și obiectele prețioase la îndemână, dar în siguranță, este să fiți precauți și să vă achiziționați un seif.

Cum alegeți seiful potrivit?

Seiful de hotel cu închidere electronică TSE/OH preț

Seiful de hotel cu închidere electronică TSE/OH

În momentul în care hotărâți să vă achiziționezi un seif trebuie să aveți în vedere câteva aspecte. Trebuie să vă gândiți ce lucruri vreți să păstrați în el și în ce cantitate. În al doilea rând, materialul din care seiful este făcut contează destul de mult mai ales dacă aveți de gând să puneți la adăpost lucruri valoroase. Acesta trebuie să fie solid și masiv. Cu cât materialul este mai rezistent, cu atât acesta va fi mai căutat.

Seifurile și casele de bani pentru hoteluri – siguranța clienților!

Aceste seifuri și case de bani pentru hoteluri sunt folosite pentru a oferi siguranță și protecție clienților care sunt în concedii, vacanțe și sunt nevoiți să doarmă la hotel. Acum nu mai trebuie să vă faceți griji că nu știți unde să vă lăsați obiectele de valoare! Orice hotel care se gândește la confortul clienților săi, pentru a vă face să vă simțiți ca acasă și în siguranță, vă poate pune la dispoziție cel puțin un seif.

Seifurile, în funcție de dimensiune, se pot găsi în fiecare cameră de hotel, asta în cazul în care sunt mai mici, sau pot fi găsite și la recepție. De asemenea, casele de bani pot fi încorporate în mobilă sau zidite în perete, pot fi mecanice sau electronice.

Avantajul caselor de bani zidite în perete este că pot fi ușor ascunse de un tablou sau un alt obiect care ar putea împiedica accesul la ele. De asemenea, cele electronice prezintă avantajul stabilirii unei combinații din câteva cifre pe care o știți doar dumneavoastră, accesul celorlați fiind restricționat!

Seifuri pentru hoteluri cu închidere electronică

Seifurile digitale de mobilă  TSW/4H-S preț

Seifurile digitale de mobilă TSW/4H-S

Seiful de hotel cu închidere electronică TSE/OH este un model de seif mic și discret care poate fi găsit în orice cameră de hotel. Închiderea electronică cu cod cuprins între 3-8 cifre vă poate asigura siguranța de care aveți nevoie. De asemenea, vă este pusă la dispoziție și o cheie de urgență pentru deschidere.

Prețul seifului este de 259,53 lei, o sumă mică în comparație cu beneficiile pe care acesta le poate oferi.

Seifurile digitale de mobilă  TSW/4H-S sunt seifuri moderne cu închidere monitorizată digitală electronică cu display LED de 6 cifre. Deschiderea seifului se face pe baza unei combinații de 3-6 cifre. Prezintă facilitatea de schimbare a codului master pentru managementul hotelului. Seiful este destul de încăpător astfel încât  puteți adăposti în interiorul lui chiar și un laptop de 17 inch.

Prețul seifului este de 630,78 lei, o sumă relativ mică având în vedere investiția care este pe termen lung dar și siguranța  care le este oferită celor care petrec câteva zile la hotel.

Dacă aveți nevoie de un seif, nu ezitați să vă cumpărați unul sau mai multe! Este bine ca lucrurile valoroase, actele, banii și alte lucruri pe care le considerați importante să stea în locuri unde numai dumneavoastră aveți acces!

 Pentru mai multe informații accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
Seifurile și casele de bani – achiziția ideală pentru o viață liniștită și sigură!, 5.0 out of 5 based on 8 ratings
Share.

Autor