Seifurile zidite în perete – ideale pentru siguranța bunurilor de valoare!

1

Care este importanța seifurilor?

Seifurile pentru zidit în perete sunt ideale pentru păstrarea  banilor, documentelor, a obiectelor de valoare, a armelor cu scopul împiedicării furtului lor. Seifurile au început să fie din ce în ce mai des folosite tocmai datorită nesiguranței. Oamenii prudenți întotdeauna își iau măsuri de precauție și de aceea investesc în seifuri care le pot aduce siguranța dorită.

Indiferent că este vorba de o simplă armă pe care o păstrați în condiții de maximă siguranță pentru a o folosi atunci când sunteți obligat, de documente importante care nu pot fi lăsate la voia întâmplării sau chiar de obiecte a căror valoare nu poate fi estimată, seifurile de perete sunt cele mai indicate. Nu trebuie trecut cu vederea faptul că aceste seifuri pot fi acoperite de un tablou sau de o altă piesă de mobilier și nimeni nu va ști locul unde acesta se află.

Seifurile de  perete – spațiile ideale pentru depozitarea obiectelor valoroase!

Seiful antiefracție de perete cu cheie preț

Seiful antiefracție de perete cu cheie Stone GSE 150 Premium

Seifurile zidite în perete se pot folosi atât acasă cât și la birou. Fixarea acestora se realizează cu un strat de beton iar  avantajul lor este că nu sunt vizibile, deoarece sunt ascunse în perete. Aceste modele de seifuri permit doar deschiderea ușii, nu pot fi smulse sau ridicate. În cazul în care o persoană pătrunde prin efracție nu poate fugi cu seiful deoarece este fixat în perete. Este important ca ancorarea să se facă în ziduri prin sudura seifului direct în fierul beton și apoi să fie cimentat pentru a forma un tot unitar cu peretele. Aceste seifuri sunt greu de spart, sunt rezistente la lovituri și permit păstrarea în siguranță a bunurilor.

Cum alegeți seiful ideal?

Seiful antiefracție de perete cu cheie Stone GSE 150 Premium are o încuietoare care asigură protecție împotriva efracției și se poate închide cu cheie. De asemenea, este rezistent la foc deci actele și banii sunt în siguranță într-un astfel de loc. Seiful are 3 rafturi și este suficient de încăpător încât puteți să arhivați documente și alte lucruri cărora le acordați o importanță sporită.

Prețul unui astfel de seif ajunge la suma de 14,929.50 lei, o investiție care se poate recupera în timp având în vedere perioada nelimitată pe care poate fi folosit.

Alte modele de seifuri care prezintă rezistență împotriva spargerii sunt seifurile cu închidere electronică, model 4373/20. Gradul de securitate este ridicat datorită închiderii electronice care permite alegerea unui cod format dintr-o combinație cuprinsă între 3 și 8 cifre de către proprietar. Codul introdus greșit de 5 ori în mod consecutiv duce la blocajul electronic pe o perioadă de 15 minute. În ceea ce privește deschiderea sau închiderea ușii, senzorul de control este optic. Față de alte tipuri de seifuri prezintă avantajul că tastatura ADA este cu compatibilă cu alfabetul Braille cu confirmare acustică. Datorită acestui lucru, nevăzătorii sunt în măsura de a recunoaşte dispoziția tastelor și activarea lor.

Seiful poate fi achiziționat la suma de  914.00 lei o sumă mică în comparație cu beneficiile pe care acesta le poate oferi dar și siguranța pe care o oferă.

Seifurile sunt spații rezistente, solide, sigure, uşor de folosit şi greu de spart. Păstrarea actelor și documentelor personale, a cardurilor, banilor, cheilor și bijuteriilor într-un seif facilitează găsirea lor mai repede dar în același timp asigură protecția și păstrarea lor în siguranță.

Seifurile de perete reprezintă locul ideal şi de neînlocuit pentru ascunderea unor bunuri ale căror valori sunt inestimabile!

Mai multe informații găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (10 votes cast)
Seifurile zidite în perete – ideale pentru siguranța bunurilor de valoare!, 5.0 out of 5 based on 10 ratings
Share.

Autor