Un dulap de siguranţă port-arme, obligatoriu în casa unui posesor de arme

1

Odată achiziţionată o armă, aceasta reprezintă o responsabilitate destul de mare. Din punct de vedere legal, o persoană care deţine o armă de foc este obligată să îi asigure o depozitare corespunzătoare. Fie că ne referim la pistoale mici sau la arme de vânătoare, acestea trebuie ţinute într-un dulap de siguranţă port-arme sub cheie.

Legea te obligă să ţii armele sub cheie!

Chiar dacă sunteți o persoană pasionată de vânătoare sau sunteți doar un colecționar, trebuie să aveți la cunoștință că indiferent de situație, armele de foc trebuie depozitate sub cheie. Este important să aveți în vedere faptul că armele pot reprezenta un adevărat pericol dacă sunt la îndemâna persoanelor neautorizate.

Tot mai des vedem la televizor știri despre accidente nefericite care au în prim plan armele de foc. O sursă a acestor accidente este reprezentată de faptul că acestea nu au fost depozitate corespunzător și ținute sub cheie de către proprietarul acestora.

Alege un dulap de siguranţă port-arme cu un număr suficient de locuri pentru armele tale

Dulap arme și muniție preț ieftin

Dulap pentru arme cu casetă pentru muniţie Cassiopeia 5 Standard

Cea mai la îndemână soluție pentru a putea ține în siguranță armele de foc și pentru a respecta legea în același timp, este reprezentată de dulapul de siguranță port-arme Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ.

Aceste dulapuri de arme nu reprezintă doar o obligație, ci și o necesitate în momentul în care dețineți una sau mai multe arme de foc. Dulapul de arme Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ poate fi folosit pentru păstrarea a 5 arme cu gloanțe sau alice, precum și a accesorilor necesare pentru vânătoare.

Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ, un dulap de siguranţă port-arme care garantează protecţia familiei tale

Indiferent de situație, siguranța familiei reprezintă cel mai important lucru. Pentru a va putea asigura de acest lucru, dulapul Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ reprezintă o soluție practică și elegantă în același timp.

Prin achiziționarea unui dulap de siguranță port-arme veți reuși să preîntâmpinați accidente neprevăzute ce pot fi provocate de accesul la armele de foc a persoanelor neautorizate precum hoții, copiii, musafirii sau alți membri ai familiei.

Prezentare dulap de siguranţă port-arme Cassiopeia 5 Standard

Dulapul de arme Cassiopeia 5 Standard se poate utiliza pentru păstrarea a 5 arme cu gloanțe sau alice și a accesorilor pentru vânătoare. Acesta nu este doar o obligație ci și o necesitate atunci când dețineți una sau mai multe arme de foc. Prin achiziționarea unui dulap sigur veți preîntâmpina accidentele neprevăzute provocate de accesul la arme a persoanelor neautorizate, hoți, copii, musafiri, membri ai familiei. Are locaj de muniții separat, echipat cu caseta de muniție cu închidere separată și se închide în 3 direcții.

Caracteristicile tehnice. Dulapul armă cu casetă pentru muniție este un dulap metalic sigur pentru protecția familiei tale la accidente. Dimensiunile și forma casetei pentru muniție permite pastrarea munitiei in cutii sau in cartusiera si marginea ridicata a acesteia impiedica rostogolirea munitiei din caseta, prevenind astfel eventualele accidente. Usa este protejata contra deschiderii prin fortare si cheia nu se poate scoate din broasca in stare deschisa.

Mai multe despre acest dulap pentru 5 arme de vânătoare şi despre alte dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Un dulap de siguranţă port-arme, obligatoriu în casa unui posesor de arme, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor