Un dulap lemn seif documente, perfect în birourile de acasă

0

Dacă ai o casă mobilată și echipată într-un stil vintage, atunci cu siguranță vei aprecia un dulap lemn seif documente care va împărtăși aspectul locuinței. De remercat este faptul că un astfel de dulap din lemn va putea păstra obiectele de valoare precum sunt documentele sau actele în deplină siguranță chiar și în cele mai dificile situații.

Lemnul reprezintă un material preferat de mulți utilizatori în momentul decorării unei case deoarece acesta oferă un aspect mai viu și mai prietenos. Astfel, un dulap al cărui exterior este din lemn se va putea integra cu succes într-o astfel de ambianță și va face diferența atunci cand va fi cazul.

Persoanele care lucrează de acasă doresc să își amenajeze biroul cât mai prietenos

Dulap lemn seif documente cu aspect vintage preț

Dulap lemn seif documente cu aspect vintage Lyr BRD

Exista foarte multe persoane al caror job presupune munca de acasă. Datorită acestui fapt, persoanele respective aleg să își amenajeze biroul într-un mod cât se poate de prietenos, dar să nu neglijeze sub nicio formă aspectul legat de siguranța documentelor sau a obiectelor de valoare.

Un dulap lemn seif documente în acestă situație își va face loc cu brio într-o amenajare mai îndrăzneață. Aspectul vintage cu siguranță va reuși să aducă un plus de autenticitate și eleganță în ceea ce privește amenajarea unui birou prietenos.

Un dulap de documente, necesar pentru protecția informațiilor secrete

În orice locuință există obiecte cu valoare materială sau personală ridicată. Acestea pot fi reprezentate fie de documente, acte sau dosare ce cuprind informații confidențiale. Toate acestea trebuie depozitate într-un mod elegant și sigur.

Un dulap lemn seif documente poate fi un aliat de nădejde în lupta cu amenințările care pândesc la orice pas. Siguranță și eleganță pot merge mână în mână atunci când alegeți să păstrați bunurile de preț într-un dulap lemn seif documente.

Un dulap lemn seif documente, îmbinarea perfectă între securitate și design plăcut

De exemplu, acest dulap lemn seif documente Lyr BRD este un seif securizat care se bucură de un asepect vintage, design-ul lui deosebit fiind inspirat de stilul anilor 1930. Cu alte cuvinte, dulapul Lyr BRD este mai mult decât un simplu seif, este un obiect de mobilier deosebit.

În ceea ce priveste nivelul de siguranță oferit, acest dulap lemn seif documente Lyr BRD are la baza o construcție solidă alcătuită din pereți de 4 mm grosime și o ușă de 8 mm. Seiful poate fi fixat pe un perete.

Descriere amănunțită – seif pentru documente cu aspect vintage Lyr BRD

Seiful pentru documente Lyr BRD este un seif securizat cu aspect vintage, având un design foarte deosebit inspirat de stilul anilor 1930. Acest design vintage face ca acest seif pentru documente să nu fie doar un simplu seif, ci un obiect de mobilier deosebit.

Seiful pentru documente Lyr BRD este format din două părți – o parte superioară (nișă) și o parte inferioară (sertar). Nișă superioară a acestui seif securizat este prevăzută cu un sistem de închidere total cu o cheie cu față dublă. Partea de jos a seifului este un sertar destinat păstrării de documente, acte, chiar pentru arhivarea dosarelor. Acest sertar din partea de jos se deblochează mecanic din interiorul nișei superioare. Acest seif pentru documente are pereții dubli, iar între pereți are ciment, ceea ce face din acest seif unul foarte puternic și sigur.

Mai multe detalii despre acest seif pentru documente cu aspect vintage, dar și despre alte dulapuri acte și dcumente găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un dulap lemn seif documente, perfect în birourile de acasă, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor