Un dulap pentru documentele firmei este necesar oricărei afaceri

0

O firmă trebuie întotdeauna să asigure bunurilor de valoare siguranța de care acestea au nevoie în fiecare clipă. Indiferent de domeniul în care activează o firmă și indiferent dacă aceasta reprezintă o firmă nou-înființată sau deja consacrată, este nevoie să se garanteze siguranța documentelor importante.

Un dulap pentru documentele firmei reprezintă o soluție elegantă și la îndemână pentru orice firmă. Mai mult decât atât, o investiție într-un astfel de dulap pentru documente va reprezenta o investiție pentru viitor.

Pierderea documentelor importante afectează imaginea firmei

La televizor sau radio auzim aproape în fiecare zi știri despre spargeri ce au ca deznodământ pierderea de bunuri și documente importante. Pierderea unor astfel de documente importante poate afecta imaginea firmei într-un mod uneori iremediabil. În joc este și încrederea clienților firmei, care în urma unui astfel de eveniment neplăcut se poate diminua.

Alege un dulap pentru documentele firmei cu încuietoare sigură

Dulapul pentru documentele firmei Delphinus7 36107 TRZ reprezintă soluția ideală pentru orice firmă. Acesta vă ajută să țineți departe de ochii persoanelor neautorizate, obiecte și documente importante.

Încuietoarea face parte din categoria „A” și este întărită contra spargerilor prin găurire. De asemenea, închiderea se face în 5 puncte, 3 direcții, cu ajutorul unor bolțuri de oțel de 22 de mm. Acționarea încuietorii se face cu ajutorul unei chei, lucru ce permite o manevrabilitate ușoară a dulapului.

Un dulap pentru documentele firmei Delphinus7 36107 TRZ poate fi personalizat

Dulapul pentru documente cu rafturi metalice este produs într-o gamă largă și face posibilă păstrarea documentelor în siguranță. Masa dulapului Delphinus7 36107 TRZ este de 100 de kg, prin urmare, acesta nu necesită spațiu foarte mare de depozitare și poate fi ușor integrat în aproape orice colț al firmei.

Un lucru notabil este reprezentat de faptul că dulapul pentru documentele firmei Delphinus poate fi personalizat astfel încât să reprezinte personalitatea și nevoile fiecărei firme. Culoarea poate fi aleasă conform paletei de culori RAL, marimea poate fi unicată la comandă, iar interiorul acestuia poate fi de asemenea creat la cerere.

[vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” title=”Dulap pentru documentele firmei” image=”669″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Acest dulap cu rafturi metalice trebuie să evite în primul rând pierderile irecuperabile ale proprietății valoroase și informațiilor dumneavoastră importante. Vă ajută să țineți departe de ochii persoanelor neautorizate obiecte și documente importante (contracte, facturi, ștampile) sau bani și alte valori ca depozite intermediare. Are 3 rafturi ajustabile și unul fix și se închide în 5 puncte și 3 direcții. Dulapurile de acte și documente sunt acele seifuri care pot pastra arhive de dosare în instituții sau în firme.

[/vc_column_text][vc_button2 title=”Vezi produsul!” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.seifurile.ro%2Fdulapuri-acte-si-documente%2Fdulap-documente-clasificate-cu-rafturi-metalice-delphinus7-36107.html|title:Dulap%20pentru%20documentele%20firmei%20cu%20rafturi%20metalice%20Delphinus7|target:%20_blank”][/vc_column][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Mai multe detalii despre acest dulap documente clasificate cu rafturi metalice Delphinus7 36107 TRZ şi despre alte dulapuri acte şi documente găsiţi pe seifurile.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Un dulap pentru documentele firmei este necesar oricărei afaceri, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor