Vitrine blindate pentru puşti de vânătoare-pentru expoziții reusite

0

Atunci când doreşti să organizezi un eveniment pentru cei pasionaţi de un domeniu trebuie să fii foarte atent la alegerile pe care le faci. Asta pentru că cei pasionaţi sunt mereu atenţi la toate detaliile. În acest fel, în cazul unei expoziţii trebuie să ştii care sunt modelele cele mai dorite de vizitatori, modelele cele mai rare care atrag atenţia şi trezesc interesul. Pentru pasionaţii de vânătoare o expoziţie de arme de vânătoare însemnă foarte mult. La un astfel de eveniment ei nu doar că au ocazia să îşi vadă armele preferate sau armele la care visează ci au ocazia să se întâlnească cu oameni pe care îi unesc aceleaşi pasiuni, oameni cu care pot vorbi ore în şir despre ultima partidă, oameni de la care pot primi sfaturi, oameni pe care îi sfătuiesc. Evenimentul, pe lângă că adună la un loc printre cele mai frumoase arme, adună poveşti, adună oameni, leagă prietenii. Desigur că un astfel de eveniment nu va fi niciodată uşor de organizat, asta în primul rând pentru că gusturile oamenilor diferă, la fel şi stilurile de vânătoare. De aceea organizatorii trebuie să fie foarte atenţi să încerce să mulţumească un număr cât mai mare de vânători, sau de curioşi, de oameni simpli care vor să îşi facă o părere, de iniţiaţi sau de începători. Pe lângă toate aceste aspecte, vânzătorii sau expozanţii trebuie să fie atenţi la un aspect ce nu poate fi neglijat: siguranţa. Aceasta poate fi realizată foarte simplu cu ajutorul vitrinelor blindate pentru puştile de vânătoare.

Vitrina ieftina pentru expozitii de vanatoare

Dulap blindat ieftin pentru expozitii vanatoare

Vitrinele blindate pentru arme de vânătoare se folosesc în magazine sau la expoziţii. Rolul acestora este acela de prezentare a produselor în condiţii de siguranţă. Acestea pot fi catalogate ca fiind seifuri pentru puşti sau seifuri pentru muniţie. De ştiut este faptul că aceste vitrine nu afectează deloc vizibilitatea, ci doar ţin puştile în siguranţă, la fel ca şi vizitatorii sau cumpărătorii. Ele se pot folosi atât în cadrul expoziţiilor, cât şi în cazul magazinelor de specialitate. Printre cele care garantează siguranţa se numără şi:

Dulapuri blindate tip vitrine pentru arme de vânătoare GA 70 F au o structură monobloc, construcţia este realizată din sticlă de securitate de 19mm în conformitate cu UNI 9186 (standard pentru antivandalism) şi UNI 9187 (standard pentru atacurile armate cu glonţ, clasa A). Închiderea bolţurilor se face cu un mâner care declanşează un mecanism în 3 direcţii şi închidere prin intermediul unui cilindru de înaltă clasă de siguranţă şi rezistenţă. Uşa se deschide la 180′, balamalele nu sunt vizibile atunci când uşa este deschisă. Este dotată cu un raft din sticlă securizată în partea superioară, iar la bază este prevăzută cu un rastel din lemn masiv pentru expunerea armelor de vânătoare. Este iluminată la interior cu 2 spoturi fixate în partea de sus a vitrinei. Partea interioară a spatelui este acoperită cu o stofă verde. Este prevăzută cu găuri pentru prindere în podea. Partea metalică este acoperită cu pudră epoxidică. Suportul este pentru 7 arme.

Vitrina pentru arme la pret convenabil

Vitrina ieftina pentru expozitii de vanatoare

Dulap blindat tip vitrină pentru puşti de vânătoare GA 45 F este construit din sticlă specială, de securitate, de 19mm în conformitate cu strandardele pentru vandalism şi pentru atacurile cu glonţ. Bolţurile acestei vitrine se închid prin intermediul unui cilindru de înaltă clasă, având siguranţă şi rezistenţă. Uşa se deschide la 180 de grade, iar balamalele nu sunt vizibile dacă uşa este deschisă. Vitrina are în dotare un raft tot din sticlă securizată, dar şi un rastel din lemn masiv pentru expunerea armelor. Este iluminată la interior cu 2 spoturi fixate în partea de sus a vitrinei, iar în interior este acoperită cu o stofă verde. Suportul este pentru 4 arme.

Mai multe detalii despre produsele descrise sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Vitrine blindate pentru puşti de vânătoare-pentru expoziții reusite, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor