Un seif dulap arme vânătoare, o metodă excelentă de protecţie a puştilor

2

Legea în vigoare obligă orice posesor de arme de foc să depoziteze respectivele arme sub cheie. Pentru a face acest lucru, o metodă foarte bună este reprezentată de un seif dulap arme vânătoare. În acest fel vă puteți bucura de o bună protecție a armelor de foc, a celor dragi și, în același timp, veți respecta legea în vigoare.

Acest seif dulap arme de vânătoare Bundaberg VTB este perfect în orice împrejurare și reușește să ofere protecția necesară. Se respectă totodată reglementările europene cu privire la măsurile de securitate pentru deținerea de arme în propria locuință.

Un seif dulap arme vânătoare, necesar pentru protecţia celor dragi

Seif dulap arme de vânătoare

Seif dulap arme de vânătoare

Atunci când dețineți arme de vânătoare trebuie să va gândiți și la siguranța celor dragi. Este important să limitați accesul acestora cât și al altor persoane neautorizate la armele de vânătoare. În acest fel vor fi evitate accidente care pot avea uneori un deznodământ tragic.

Un seif dulap arme de vânătoare Bundaberg VTB vă va ajuta să îi ţineţi pe cei dragi în siguranţă fără niciun fel de probleme. Acesta prezintă două orificii de fixare pe sol și dispune de un sistem de închidere de înaltă siguranță.

Alege un seif dulap arme vânătoare cu o construcţie solidă

Tipul de construcție al unui seif dulap arme vânătoare este extrem de important. În cazul acestui seif dulap arme vânătoare Bundaberg VTB, construția este una solidă care permite menținerea în siguranță a armelor indiferent de situație.

Grosimea totală a ușii, precum și cea a peretului este de 3 mm, astfel că rezistența acestui seif dulap arme vânătoare este ridicată. De asemenea, un seif dulap arme vânătoare prezintă o combinație de culori elegantă. Negru mat la exterior și roșu la interiorul ușii.

Bundaberg VTB, un seif dulap arme vânătoare ideal pentru orice posesor de puşti

În funcție de modelul ales, utilizatorii pot depozita în acest seif dulap arme vânătoare Bundaberg VTB de la 1 până la 6 arme largi.

Dulapurile pentru arme de vânătoare Bundaberg VTB respectă reglementările europene cu privire la măsurile de securitate pentru deținerea de arme în case particulare.

Descrierea dulapului arme pentru puști cu încuietoare cu cheie și fixare la sol Bundaberg VTB

Bundaberg este un dulap-seif pentru depozitarea în siguranță a puștilor de vânătoare sau a altor arme. Acest seif prezintă două orificii de fixare pe sol și dispune de un sistem de închidere de înaltă siguranță cu cheie. Dulapul arme pentru puști cu încuietoare cu cheie și fixare la sol Bundaberg VTB este disponibil într-o combinație de culori elegante percum nergu mat la exterior și interiorul ușii roșu. În funcție de modelul optat, utilizatorii pot depozita în dulapul pentru puști de la 1 la 6 arme largi și asigură o protecție garantată și respectă reglementările europene cu privire la măsurile de securitate pentru deținerea de arme în case particulare.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap arme pentru puşti, dar și despre alte vitrine blindate pentru puști de vânătoare, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Un seif dulap arme vânătoare, o metodă excelentă de protecţie a puştilor, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor