Pentru siguranță maxima alege seifuri ignifuge certificate EN 1143-1

2

Certificarea EN 1143-1 reprezintă una dintre cele mai importante certificări europene la ora actuală cu privire la capitolul „anti-efracție”. Astfel că dacă un seif se bucură de certificarea EN 1143-1, cu siguranță acesta oferă un nivel ridicat de siguranță.

În plus, pentru o siguranță maximă, o investiție în seifuri ignifuge și certificate EN 1143-1 va fi exact ceea ce aveți nevoie. Veți profita astfel de două caracteristici importante pe care o gamă de seifuri o poate avea și anume: protecție antiefracție și antifoc.

Detalii despre certificarea EN 1143-1

Seifuri ignifuge prețuri ieftine

Seif ignifug cu cheie, cifru mecanic sau blocare electronică Sunland PRT

Certificarea EN 1143-1 reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale unui seif antiefracție. Aceasta se bazează pe sistemul Eurograd și se clasifică în mai multe grade de siguranță începând cu 0 și terminând cu 7. Gradul 0 reflectă un nivel standard de siguranță, în timp ce gradul 7 reprezintă cel mai ridicat nivel de siguranță.

Pentru a se putea stabili gradul de siguranță al unui seif în cadrul EN 1143-1, acesta este testat antiefracție respectându-se standarde importante. În cadrul testelor sunt luați în calcul factori precum timpul necesar pentru a putea sparge seiful parțial sau total, precum și tipul de instrumente utilizate la această acțiune.

Seifurile ignifuge ofera protecție antifoc ridicată

De exemplu, aceste seifuri ignifuge Sunland PRT oferă o protecție ridicată împotriva focului și astfel obiectele de valoare depozitate în interiorul acestora raman în deplină siguranță. Acest seif este certificat conform LFS 30p, EN 115659.

Construcția unor astfel de seifuri ignifuge Sunland PRT este solidă și are la bază materiale de bună calitate. Ușa și corpul sunt alcătuiți din cate doi pereți sudați și umpluți apoi cu beton rezistent la foc.

Cu seifuri ignifuge certificate EN 1143-1 ai și protecție antifoc, dar și antiefracție pentru bunurile tale

Grație tehnologiei de ultimă oră, cu ajutorul unor seifuri ignifuge certificate EN 1143-1 cum sunt cele din gama Sunland PRT vă veți putea proteja obiectele de valoare atât în cazul efracție, cât și în cazul incendiilor.

Sistemul de închidere joacă de asemnea un rol important în cazul acestor seifuri ignifuge Sunland PRT. Acestea beneficiază de blocare cu bolturi în trei direcții, însă opțional se poate achiziționa tipul de închidere electronică PS-600.

Descrierea seifului ignifug cu cheie, cifru mecanic și blocare electronică Sunland PRT

Seiful ignifug cu cheie, cifru mecanic și blocare electronică Sunland PRT este construit pentru a oferi protecție documentelor și bunurilor de valoare în cazul efracției sau incendiului. Utilizând materiale special, aceste seifuri cu trei modalități de blocare diferite sunt foarte commode și practice și corespund în același timp tuturor normelor europene aplicate seifurilor antifoc și antiefracție. Seiful ignifug cu cheie, cifru mecanic și blocare electronică Sunland PRT prezintă ușă și corp fabricate cu doi pereți sudati, umpluți cu beton rezistent la foc, permite ancorarea în podea și se livrează în mod standard cu cheie cu dublu bit de înaltă calitate. În cazul în care utilizatorii doresc un alt fel de tip de blocare pentru acest seif ignifug Sunland PRT, pot alege, la cerere, între sistem de blocare electronică sau blocare cu cifru mecanic.

Pentru mai multe detalii despre acest seif ignifug cu cheie, dar și despre alte seifuri certificate EN 1143-1, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Pentru siguranță maxima alege seifuri ignifuge certificate EN 1143-1, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor