Un seif de fixat pe perete cu broască mecanică are avantaje multiple

1

Seifurile de fixat pe perete sunt din ce în ce mai căutate de către persoanele care pun accent pe siguranță, eleganță și profesionalism. Un seif de fixat pe perete cu broască mecanică va reuși în orice împrejurare să mențină integritatea bunurilor de valoare depozitate în interior.

De exemplu, acest seif de fixat pe perete Acropole III – 51101 TRZ poate fi folosit pentru depozitarea obiectelor de valoare, precum sunt banii, bijuteriile, dosarele sau fotografiile personale. Odată fixat în perete, seiful poate fi ușor camuflat și astfel va fi foarte greu de observat de un ochi neantrenat.

Broasca mecanică, o încuietoare simplă și sigură

Seif de fixat pe perete cu broasca mecanică

Seif de fixat pe perete cu broasca mecanică Acropole III – 51101 TRZ

De cele mai multe ori, lucrurile simple se dovedesc mai sigure decât cele mai complexe. Acest lucru este valabil și în cazul sistemului de închidere al acestui seif de fixat pe perete Acropole III – 51101 TRZ.

Față de un sistem de închidere cu cifru, broasca mecanică nu necesită memorarea unui cod pentru ca ușa seifului să fie deschisă de către utilizator. Este nevoie doar de o cheie ce se află în pachet în dublu exemplar. În plus, broasca mecanică este certificată conform normelor EN 1300, categoria „A”.

Fixarea în perete a seifului îi sporește gradul de siguranță

Hoții reprezintă principala amenințare care pândește la orice pas. Zi de zi vedem știri ce au în prim plan furtul unor obiecte de valoare, hoții profitând de soluțiile de securitate improvizate sau de slabă calitate.

Asupra siguranței bunurilor de preț trebuie mereu acordată o atenție sporită și aleasă cea mai bună soluție de depozitare. Un seif de fixat pe perete poate fi privit ca mai mult decât o simplă investiție de moment. Acesta reprezintă o investiție pentru viitor și pentru menținerea siguranței obiectelor de valoare din propria locuință sau de la birou.

Alege un seif de fixat pe perete cu configurație robustă

Acest seif de fixat pe perete Acropole III – 51101 TRZ permite stocarea în siguranță a documentelor și obiectelor de valoare. Poate fi fixat în perete pentru a spori siguranța oferită și pentru a-l face mai greu de detectat. La o fixare eficientă contribuie și placa întărită cu marginile îndoite de pe spatele seifului care asigură o fixare sigură în beton.

Ca și în cazul unui seif de mobilier, acest seif de fixat pe perete beneficiază de feronerie incorporată și este prevazut cu o balama de-a lungul usii. In plus, otelul din care este fabricat este de cea mai buna calitate, iar usa este alcatuita dintr-un perete dublu.

Descriere seif de fixat pe perete Acropole III – 51101 TRZ

Seifurile zidite în perete permit stocarea în siguranță a documentelor, obiectelor de valoare. Fixate în fier beton și apoi cimentate pentru a formă un tot unitar cu peretele, exclud posibilitatea de ridicare a seifului cu totul și permit astfel accesul doar la ușă din față. Trebuie avuta în vedere că la față locului urmează să se execute o adevărată lucrare de fixare a seifului în zid. Chiar dacă aveți o locuința izolată de comunitate, cei mai mulți hoți se lasă păgubași deoarece timpul de acționare este foarte mare și necesită foarte mult zgomot. Țelul dvs va fi atins: păstrarea în siguranță a obiectelor de valoare. Că și seifurile „de mobilier”, seifurile „de perete” au feroneria incorporată și sunt prevăzute cu o balama de-a lungul ușii.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de perete cu broască mecanică, dar și despre alte seifuri de zidit în perete, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un seif de fixat pe perete cu broască mecanică are avantaje multiple, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor