Organizare și siguranță cu seifuri cu raft interior certificate EN 14450

2

Este foarte important ca pe lângă o bună siguranță, un seif să ofere și posibilitatea ca obiectele de valoare ce urmează să fie depozitate în interior să poată fi organizate într-un mod cât mai ușor.

Pentru a vă putea bucura de o astfel de posibilitate, cu siguranță o investiție în seifuri cu raft interior certificate EN 14450 va reprezenta exact ceea ce aveți nevoie pentru locuința personală sau pentru firmă.

Seifurile certificate antiefracție EN 14450 sunt sigure împotriva spargerilor

Seifuri certificate EN 14450 prețuri ieftine

Seif masiv antiefracție certificat EN 14450 Fingal MK 61 DBR

Standardul european antiefracție EN 14450 reprezintă garanția faptului că un seif certificat conform acestuia, este sigur împotriva spargerilor prin efracție. Astfel bunurile de valoare vor beneficia de siguranța de care au nevoie.

De exemplu, aceste seifuri cu raft interior Fingal MK 61 DBR sunt destinate pentru depozitare și păstrarea în siguranță a banilor, documentelor importante, precum și a obiectelor de valoare.

Alege seifuri cu raft interior pentru a profita din plin de spațiu

Spațiul din interiorul unui seif este foarte important, iar gestionarea acestuia trebuie făcută în mod eficient. Astfel, obiectele pot fi organizate mult mai ușor, iar accesarea acestora va fi mult mai facilă.

Aceste seifuri Fingal MK 61 DBR sunt dotate cu raft interior tocmai pentru a permite utilizatorului să își poată aranja obiectele de valoare personale în funcție de propriile criterii.

Acorda atenție încuietorii oferite de seifurile alese

Un alt aspect pe care trebuie să îl luăm în considerare atunci când alegem o gamă de seifuri cu raft interior este reprezentat de tipul de încuietoare. Acesta este de obicei primul obstacol de care atacatorii se lovesc. Drept urmare, încuietoarea trebuie să fie solidă, ca să reziste atacurilor.

În cazul acestor seifuri cu raft interior Fingal MK 61 DBR, închiderea se realizează în 4 părti, iar închizătoarea este cu perete dublu. De asemenea, deschiderea ușii de 53 de mm grosime se realizează la 180 de grade, fapt ce permite un acces ușor al utilizatorului la bunurile depozitate în interior.

Succintă prezentare a seifului masiv certificat MK 61 DBR

Seiful certificat EN 14450 va oferă un plus de siguranță, față de seifurile obișnuite, pentru că acesta este testat antiefracție, având un standard S2. Seiful mecanic masiv este destinat pentru depozitarea și păstrarea în siguranță a banilor, a documentelor și a obiectelor de valoare. Pe lângă siguranța împotriva răufăcătorilor, seiful antifoc este rezistent în cazul unui incendiu și vă garatează integritatea valorilor păstrate în interior.

Pentru mai multe detalii despre acest seif masiv antiefracție certificat, dar și despre alte seifuri certificate EN 14450, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Organizare și siguranță cu seifuri cu raft interior certificate EN 14450, 4.7 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor