5 avantaje pe care le are seiful Bran BRD pentru firma ta nou-înfiinţată

0
Seifuri antiefracție cu certificare EN 14450 de fixat în perete

Seifuri antiefracție cu certificare EN 14450 de fixat în perete

Având în vedere toate pericolele la care ne expunem zilnic, bunurile noastre personale trebuie protejate corespunzător. Totuşi, atunci când vorbim despre o firmă nou-înfiinţată, siguranţa obiectelor de preţ ar trebui să reprezinte un domeniu cu un interes maxim.

Orice firmă nouă se confruntă cu probleme, deoarece lipsa de experienţă îşi spune cuvântul. Multe persoane care deţin o afacere la început de drum nu conştientizează nevoia de a avea un seif antiefracţie pentru firmă, aşa că neglijează total acest aspect. Este foarte important să alegem un seif antiefracţie calitativ pentru firma noastră, iar seiful Bran BRD prezintă câteva avantaje notabile care îl fac o alegere inteligentă pentru firma ta.

1. Certificarea seifului antiefracție Bran BRD

Certificarea unui seif este esenţială, deoarece ne demonstrează exact cât de bun şi eficient este acesta. Seiful Bran BRD este certificat EN 14450, fapt care îi atestă durabilitatea şi calitatea. Astfel, în seiful Bran BRD antiefracţie, documentele importante, contractele sau alte acte sunt păstrate în siguranţă, iar firma nu poate suferi dacă vreun document important este rătăcit sau furat.

2. Locul fixării seifului antiefracție Bran BRD

Seiful Bran BRD se fixează pe perete, aşa că puteţi economisi astfel spaţiu preţios. Un seif antiefracţie pentru firmă nou-înfiinţată care se montează pe perete este ideal, pentru că este practic, compact şi poate fi montat în orice loc ales.

3. Varitatea modelelor dispobibile de seifuri antiefracție din gama Bran BRD

Gama de seifuri Bran BRD cuprinde 8 seifuri diferite ca dimensiuni şi greutate, astfel încât să puteţi face alegerea corectă. În funcţie de necesităţi, puteţi aleg un seif mai încăpător sau mai mic, dac cu aceleaşi proprietăţi excelente antiefracţie. De asemenea, spre deosebire de celelalte variante, modelul Bran 105/E FER BRD prezintă un slot (fantă), prin care se pot introduce plicuri cu acte sau bani, fără a fi necesară deschiderea seifului.

4. Tipul închizătorii seifului antiefracție Bran BRD

Seiful are închidere o electronică eficientă, care satisface standardul EN 1300 (clasa B), fiind astfel ideal pentru o firmă la început.

5. Design-ul seifului antiefracție Bran BRD

Seiful are un design modern, având culoarea RAL7016 (gri antracit). Este astfel uşor de asortat cu restul obiectelor din cadrul firmei, având un aspect elegant şi rafinat.

Aşadar, dacă doar ce ţi-ai pornit o afacere sau dacă urmează să o faci, este necesar să achiziţionezi un seif pentru documentele importante ale firmei.

Potrivit caracteristicilor de mai sus, seiful Bran BRD poate fi alegerea perfectă pentru firma ta nou-înfiinţată.

Descriere amănunţită a seifurilor antiefracţie EN 14450 de perete Bran BRD

Seria de seifuri Bran BRD sunt seifuri antiefracţie, supuse unor teste riguroase de atac cu instrumente de efracţie, cum ar fi răngi, ciocane, bormaşini şi alte instrumente folosite de hoţi. Certificarea se bazează pe nivelurile minime de rezistenţă (SU), timpul total de testare, testul de rezistenţă şi punctul de ancorare a instrumentelor folosite (TP). Astfel, în funcţie de gradul de rezistenţă la spargere, seifurilor antiefracţie li se atribuie două clase diferite: S1 (50TP/2SU) şi S2 (60TP/5SU).

Mai multe detalii despre seiful antiefracţie certificat EN 14450 şi despre alte produse pentru siguranţă găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
5 avantaje pe care le are seiful Bran BRD pentru firma ta nou-înfiinţată, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor