Alege o casetă de bani cu două încuietori pentru siguranţă dublă

0

Orice firmă îşi doreşte protecţie maximă pentru bunurile sale. În acest scop se achiziţionează seifuri sau dulapuri antiefracţie şi antifoc eficiente. Cum banii sunt un factor important în cadrul unui business, este esenţial ca manevrarea acestora să se facă fără riscuri.

O casetă de bani cu mâner, perfectă pentru transportarea banilor

Casetă de bani cu două încuietori

Casetă de bani cu două încuietori

Seară de seară, se produce o anumită sumă de bani într-o afacere precum: supermarketuri, benzinării, complexe comerciale, restaurante, baruri, terase etc. Pentru a fi feriţi de furturi, aceşti bani sunt luaţi şi transportaţi la bancă sau la sediul firmei, unde sunt păstraţi în seifuri de calitate.

Deplasarea cu banii în serviete sau genţi nesecurizate poate duce uşor la pierderea profitului dintr-o zi întreagă de muncă. O casetă de bani este soluţia perfectă pentru a face această procedură. Aceste casete sunt construite din materiale dure, de obicei din oţel şi au închizători sigure, care garantează protecţia numeralului.

De ce să optezi pentru o casetă de bani cu două încuietori?

Transportul banilor dintr-un loc într-altul poate fi foarte riscant dacă banii nu sunt protejaţi adecvat. O casetă de bani cu două încuietori este o variantă perfectă, căci are un grad sporit de protecţie.

O casetă de bani cu două încuietori care se încuie independent una de alta este perfectă pentru firme, căci are un nivel ridicat de siguranţă. Practic, deschiderea nu se poate face decât dacă se dispune de ambele chei. O astfel de casetă de bani asigură proprietarul că banii vor rămâne în siguranţă, indiferent de riscuri.

Grande3 TRZ, o casetă de bani cu două încuietori de calitate

O astfel de casetă de bani cu două încuietori este Grande3 TRZ. Aceasta este folosită pentru transportul de valori şi bani de la beneficiar la bancă. Aceasta este o casetă voluminoasă, cu dimensiuni exterioare de 100x350x240, deşi are doar 2,2 kg. Fiind din oţel, durabilitatea şi rezistenţa în caz de atac caracterizează această casetă de bani.

Grande3 TRZ este o casetă de bani cu două încuietori cu cheie. Această casetă cu mâner se deschide doar dacă ambele încuietori sunt accesate, având deci un grad dublu de siguranţă. Transportarea banilor se face cu uşurinţă, datorită mânerului. Caseta de bani este acoperită cu vopsea sintetică cu tehnologie ecologică.

Prezentare caseta de bani cu maner pentru firme de transport valori Grande3 TRZ

Caseta de bani cu mâner pentru firme de transport valori, după cum îi spune și numele, este o caseta de bani voluminoasă ce se folosește de firmele de transport valori și bani de la beneficiar la bancă. Zilnic, se pot transporta bani de la benzinării, supermarketuri, complexe comerciale în acest mod sigur de către firme obișnuite sau de securitate. Faptul că se închide în 2 părti reprezintă un mare avantaj, prezentând astfel un grad de siguranță mai ridicat. Cântărește 2.2 kg și este durabilă din oțel.

Mai multe detalii despre această casetă de bani cu mâner pentru firme de transport valori şi despre alte cutii de valori, case de bani mobile, casete de bijuterii şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Alege o casetă de bani cu două încuietori pentru siguranţă dublă, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor