Ai siguranță garantată folosind seifuri certificate cu prindere în podea

2

La o bună siguranță contribuie mai mulți factori de care trebuie să ținem seama atunci când alegem un seif. Pe lângă materialele folosite la construirea seifurilor, grosimea pereților sau sistemul de închidere, este foarte important ca acestă să aibă posibilitatea prinderii în podea.

De exemplu, aceste seifuri certificate cu prindere în podea Iluvatar PRT oferă un nivel foarte ridicat de siguranță îndeplinind cu succes cerințe de siguranță importante impuse de standardul antiefracție EN 11430-1 S3.

Unde putem monta seifuri certificate cu prindere în podea?

Seifuri certificate cu prindere în podea prețuri ieftine

Seif certificat antiefracție EN 1143-1 gradul S3 Iluvatar cu ancorare în podea PRT

Aceste seifuri certificate cu prindere în podea Iluvatar PRT se bucura de posibilitatea prinderii în podea și astfel se va aduce un plus de siguranță bunurilor depozitate în interiorul acestora.

De asemenea, seifurile Iluvatar PRT pot fi folosite în instituții sau firme pentru activități curente sau de arhivare, în spații hoteliere sau de către oricine își dorește un nivel ridicat de siguranță pentru bunurile sale de valoare.

Certificarea EN 1143-1, fruntașă printre seifurile destinate securității bunurilor

Certificarea EN 1143-1 se bazează pe sistemul de Eurograd EN 1143-1 și se clasifică pe mai multe grade, începând cu 0 și terminând cu 7. Gradul 0 reprezintă nivelul standard de siguranță, în timp ce gradul 7 reprezintă cel mai înalt nivel în ceea ce privește siguranța.

Aceste grade sunt stabilite în funcție de testele de rezistență la efracție. În cadrul acestor teste sunt luați în calcul următorii factori: de cât timp este nevoie pentru a avea acces parțial și complet la seif și, respectiv, tipul de instrumente utilizate pentru a penetra seiful.

Alege seifuri certificate cu prindere în podea cu închidere sigură

Sistemul de închidere joacă un rol important în ceea ce privește siguranța pe care un seif o poate oferi bunurilor de valoare. Aceasta trebuie să fie sigură și să permită utilizarea facilă de către utilizator.

Aceste seifuri certificate cu prindere în podea Iluvatar PRT sunt securizate prin blocare mecanică, însă oferă posibilitatea de a alege în mod opțional securizarea electronică sau cu cifru mecanic. În plus, aceste seifuri sunt echipate și cu un sistem de reblocare integrat.

Descrierea seifului certificat antiefracție EN 1143-1 gradul S3 Iluvatar cu ancorare în podea PRT

Seiful certificat antiefracție EN 1143-1 gradul S3 Iluvatar PRT cu ancorare în podea este ideal pentru depozitarea banilor și a obiectelor de valoare pentru că are numeroase proprietăți precum închidere mecanică de siguranță, blocare de înaltă calitate împotrivă atacurilor de forare, reblocare integrată, ușă cu o grosime de 120 mm. Testat antiefracție, seiful certificat EN 1143-1 garantează o calitate superioară de depozitare fiind securizat prin blocare mecanică, însă oferă posibilitatea de a alege în mod opțional securizarea electronică sau cu cifru mecanic, la cerere. Seiful certificat antiefracție Iluvatar PRT cu ancorare în podea poate fi folosit în instituții sau firme pentru activități curente sau de arhivare, în spații hoteliere sau de către oricine își dorește siguranță maximă a valorilor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif certificat antiefracție, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Ai siguranță garantată folosind seifuri certificate cu prindere în podea, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor