Un dulap blindat pentru firmă, ideal într-o afacere de succes

0

În orice firmă există documente importante ce trebuie menţinute în siguranţă. Fie că este vorba despre o firmă nou-înfiinţată sau de o firmă consacrată, aceasta ar trebui să beneficieze de unul sau mai multe dulapuri blindate în care sa fie depozitate bunurile de valoare. Un dulap blindat pentru firmă este perfect pentru a ţine în siguranţă documente importante, bani, acte şi alte bunuri de preţ.

Alege un dulap blindat pentru firmă care în caz de spargere îşi schimbă structura

Dulap blindat pentru firmă de calitate

Dulap blindat pentru firmă Pella G1-55401 TRZ

Dulapul Pella TRZ este varianta ideală pentru orice firmă. Acest dulap este certificat certificat EN 14450, în confomitate cu certificarea EN 1143-1, fapt ce îl recomandă în protejarea bunurilor de valoare din firmă.

Pella TRZ este un dulap de calitate înaltă, fabricat dintr-un material dur pentru a face penetrarea acestuia de către atacatori extrem de dificilă. În cazul spargerilor, dulapul Pella TRZ reuşeşte să îşi schimbe structura, deoarece corpul acestuia este întărit cu aşa numitele „depozite sandwich”.

Un dulap blindat pentru firmă cu cheie mecanică, perfect pentru siguranţa bunurilor

Dulapul Pella TRZ beneficiază de sistem de închidere cu cheie mecanică. Acesta este perfect pentru a ţine bunurile firmei departe de orice pericol. Închiderea se face în 4 direcţii şi 12 puncte, cu bolţuri de oţel care au un diametru de 30 mm. Uşa este alcătuită dintr-un perete triplu cu înveliş din oţel de 12 mm.

La opţiunile standard ale acestui dulap blindat se pot adăuga opţiuni suplimentare, precum o fantă pentru introdus bani sau senzor pentru deschiderea prin găurire. De asemenea interiorul acestuia poate fi fabricat în mod unicat în funcţie de cerere.

Pella TZR, un dulap blindat pentru firmă rezistent la foc

Între pereţii dulapului există izolaţie ignifugă, lucru ce sporeşte rezistenţa acestuia în caz de incendiu. Uşa cu perete triplu cu inveliş din oţel de 12 mm are o proiectare labirintică. Această tehnologie modernă sporeşte rezistenţa dulapului la foc.

Într-o firmă focul poate izbucni din motive tehnice sau poate fi provocat de către persoane rău-intenţionate. Un astfel de incident poate afecta imaginea firmei şi organizarea ei internă. De accea este bine ca bunurile să fie depozitate într-un spaţiu ce poate le poate ţine în siguranţă chiar şi în cazul unor astfel de evenimente, aşa cum este un dulap blindat pentru firmă.

Prezentare dulap blindat antifoc cu cheie mecanica Pella G1-55401 TRZ

Dulapul blindat cu cheie mecanică Pella G1 are balamalele și feroneria astfel prevăzute, ca ușa să se deschidă la 180 grade, lasând spațiu de interior liber. Este un dulap de calitate superioară care în caz de spargere își schimbă structura, corpul acestuia fiind întărit cu așa numitele ”depozite sandwich”. Se regăsește în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor personale și bunurilor. Dispune de instalație de alarmare – efracție și proiectarea labirintică a ușii îi sporește rezistență la foc.

Mai multe detalii despre aceste dulapuri blindate cu cheie mecanică şi despre alte seifuri şi dulapuri blindate găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un dulap blindat pentru firmă, ideal într-o afacere de succes, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor