Alege un dulap blindat pentru firmă pentru bunuri de preţ şi documente

0

Fie că este vorba despre o firmă deja consacrată sau de o firmă proaspăt înființată, siguranța bunurilor de preț trebuie să reprezinte întotdeauna o prioritate. Pericolele pândesc la orice pas și din păcate există cazuri când nefiind luate măsuri, integritatea firmei a avut de suferit.

În joc este mai mult decât siguranța bunurilor de valoare din interiorul unei firme. Încrederea pe care clienții o acordă întreprinderii poate avea de suferit în cazul unor evenimente nefericite cauzate de o eventuală spargere sau de situații extreme, cum ar fi incendiile sau inundaţiile.

Un dulap blindat are un grad sporit de siguranţă

Dulap blindat pentru firmă de calitate

Dulap blindat pentru firmă Apus-I TRZ

Un dulap blindat pentru firmă este soluția perfectă pentru a ține la distanță orice fel de pricol ce poate afecta bunurile de preț. Fie că vorbim despre acte importante, bani, cecuri sau rapoarte, acestea vor fi în siguranță depozitate într-un astfel de dulap.

Încuietorile sunt special întărite contra spargerilor prin găurire, iar pereții dubli construiți din oțel de înaltă calitate beneficiază de izolație ignifugă. Sistemul de închidere este protejat la rândul său de un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forțată, astfel încât conținutul dulapului va rămâne protejat.

O firmă are nevoie de dulapuri antiefracţie eficiente

Orice firmă care se respectă pune preț pe siguranță, iar acest lucru se vede ulterior și pe celelalte planuri. Timpurile actuale găzduiesc din păcate pericole la fiecare pas, astfel încât furtul reprezintă o amenințare constantă cu care orice întreprindere se poate confrunta.

Din fericire, există soluții elegante și practice pentru a ține astfel de pericole la distanță. Un dulap blindat pentru firmă va proteja cu succes bunuri de preț și va fi în același timp o garanție a succesului firmei.

Apus TRZ, un dulap blindat pentru firmă cu caracteristici deosebite

Dulapul blindat mecanic Apus-I 56501 TRZ reprezintă o soluție excelentă pentru orice firmă. Acesta are o serie de calități ce vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Închiderea se face în 4 direcții si 12 puncte, cu bolțuri de oțel de 30 de mm diametru. Proiectarea labirintică a ușii îi sporește rezistența la foc, asfel ca dulapul blindat mecanic Apus-I 56501 TRZ va face față în orice situație.

Prezentarea acestui dulap blindat mecanic Apus TRZ

Dulapul blindat mecanic Apus-I acționeaza pe baza unei chei și are posibilitatea instalării unui sistem de alarmă. Este deosebit de eficient deoarece vă protejează valorile dvs. personale și bunurile, împiedică atacul hoților și vă oferă o bună protecție în caz de incendiu și împotriva distrugerilor provocate de apa și soluțiile de stingere. Acest seif mecanic are balamalele și feroneria astfel prevăzute, ca ușa să se deschidă la 180 grade, lăsând spațiu de interior liber. Este un răspuns permanent la nevoia de siguranță a firmelor de orice fel și în caz de spargere își schimbă structura.

Mai multe detalii despre acest dulap blindat mecanic, dar şi despre alte seifuri certificate EN 1143-1 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Alege un dulap blindat pentru firmă pentru bunuri de preţ şi documente, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor