Un seif certificat EN 1143-1 ne păstrează bunurile în siguranţă

1

Pentru casa noastră, un seif certificat EN 1143-1 este o alegere excelentă în ceea ce priveşte securitatea bunurilor de preţ. Atunci când investim într-un seif, facem o achiziţie pentru viitorul nostru şi al familiei noastre.

Certificarea, extrem de importantă în alegerea unui seif

Seif certificat EN 1143-1 preț

Seif certificat EN 1143-1 Aplu BRD

Atunci când decidem să achiziţionăm un seif, fie că este pentru uzul privat sau pentru o firmă, dorim să beneficiem de o calitate ridicată. Cea mai bună modalitate de verificare a calităţii unui seif este certificarea obţinută, aceasta fiind în acelaşi timp un criteriu esenţial de alegere de către clienţi. Principiul este simplu: cu cât un seif are o certificare mai importantă, cu atât acesta este mai sigur pentru a ne proteja bunurile.

În timpul testării, seifurile sunt bruscate şi găurite cu diverse obiecte, reproducându-se anumite tehnici de spargere folosite de hoţi. Astfel se poate observa rezistenţa seifului în cazul în care este atacat, iar în final i se acordă o certificare, pe baza rezultatelor obţinute.

Un seif certificat EN 1143-1, fruntaş pe piaţa seifurilor

Există multiple certificări, fiecare dintre ele ilustrând anumite trăsături. Certificarea EN 1143-1 este una dintre cele mai bune de pe piaţă, fiind caracteristică pentru seifurile de calitate, durabile. Un seif certificat EN 1143-1 este o alegere perfectă pentru casă sau firmă, asigurând fără probleme proprietarul că bunurile din interior sunt în siguranţă deplină în orice moment. În urma testărilor îndelungate, Un seif certificat EN 1143-1 a obţinut rezultate foarte bune şi s-a constatat faptul că prezintă o rezistenţă ridicată la încercărilor hoţilor de pătrundere prin efracţie.

Un seif certificat EN 1143-1 din seria Aplu BRD, siguranţă şi accesibilitate

Seifurile antiefracţie din seria Aplu BRD sunt o alegere excelentă dacă doriţi să păstraţi bunuri de valoare într-o siguranţă deplină. Fie că optaţi pentru închidere mecanică sau electronică, un seif certificat EN 1143-1 Aplu BRD oferă un grad ridicat de protecţie a obiectelor de preţ, ferindu-le de persoanele neautorizate.

Acest seif certificat EN 1143-1 este construit din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor şi este perfect atât pentru uzul privat, cât şi pentru cel al unei întreprinderi. Bani, bijuterii, acte sau alte bunuri se vor afla în siguranţă într-un seif certificat EN 1143-1 Aplu BRD, investiţia fiind una inteligentă şi de viitor.

Descriere seif certificat EN 1143-1 Aplu BRD

Seifurile din seria Aplu BRD au fost special concepute pentru a atinge Clasa I a strandardului antiefracție EN 1143-1. Seifurile testate antiefracție Aplu BRD au pereții construiți dintr-un compus care izolează foarte bine și oferă o înaltă rezistență și elasticitate. Patru din cele cinci fețe ale scheletului sunt formate dintr-un perete triplu.

Aceste seifuri antiefracție certificate EN 1143-1 sunt construite din otel pe bază de mangan pentru protecția mecanismelor. Ceea ce e bine de știut este că ușa acestui seif antiefracție a fost în mod special supusă unor teste de rezistență speciale. Seria Aplu BRD de seifuri testate antiefacție EN 1143-1 este disponibilă atât cu închidere mecanică cu cheie, cât și cu închidere electronică.

Mai multe informații despre acest seif certificat EN 1143-1 găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un seif certificat EN 1143-1 ne păstrează bunurile în siguranţă, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor