Bucură-te de calitatea unui seif testat cu casa de bani certificată anti-furt Eurograde Apis

1

Revoluția industrială a fost perioada în care industria seifurilor a început să se dezvolte pretutindeni în lume. Desigur, au existat și înainte de acele timpuri seifuri, însă menirea lor a fost diferită. În timpul Revoluției industriale seifurile au fost utilizate pentru a securiza registrele fabricilor împotriva incendiilor frecvente de la acea vreme.

Următoarea etapă din dezvoltarea sectorului a fost apariția pe piață a seifurilor antifurt, fapt ce a dus la extinderea progresivă, în întreaga lume, a caselor de bani pentru uzul rezidențial, comercial și industrial. Acestea au început să fie disponibile în mai multe modele, cu sisteme de închidere tot mai performante, axate pe nevoia utilizatorului.

Sunt toate seifurile sigure? Dar casa de bani certificată anti-furt Eurograde Apis?

Casă de bani certificată anti-furt Eurograde preț

Casă de bani certificată anti-furt Eurograde Apis DRA

Probabil intuiți răspunsul — nu. Nu toate seifurile sunt sigure. Calitatea unui seif este dată de testările efectuate asupra lui, mai precis de certificarea lui. Desigur, toate seifurile oferă un anumit grad de siguranță, însă modelele testate de la producătorii serioși oferă cea mai bună protecție.

Piața seifurilor, mai ales cea destinată uzului casnic, s-a extins rapid în ultimele decenii. Pe de-o parte, dezvoltarea sectorului a fost alimentată de teama oamenilor cu privire la furturi, și pe de altă parte de progresia tehnologiei, fapt ce a făcut ca seifurile de mare calitate, ușoare, de mici dimensiuni, să fie disponibile la scară largă.

Alegeți casa de bani certificată anti-furt Eurograde de calitate, o casă de bani certificată anti-furt Eurograde testată după cele mai exigente norme

Înainte să investiți într-un seif, e important să stabiliți exact ce fel de bunuri urmează să depozitați în el. În cazul în care aveți nevoie să protejați acte importante sau documente sensibile, o certificare antifoc e obligatorie. În schimb, dacă doriți să protejați sume mari de bani sau obiecte de mare valoare cum ar fi colecții vechi sau bijuterii, aveți nevoie de un seif cu certificare antiefracție.

Casa de bani certificată anti-furt Eurograde Apis are certificare anti-furt Eurograde și dispune de un sistem de închidere de înaltă calitate, cu cheie. Acestă casa de bani certificată anti-furt Eurograde poate fi montată atât în podea, cât și în perete, are rafturi ajustabile și oferă posibilitatea conectării unui sistem de alarmă datorită intrărilor pentru cablu de la bază și din lateral.

Descriere casa de bani certificată anti-furt Eurograde Apis DRA

Casa de bani certificată anti-furt Eurograde Apis DRA este prevăzut cu o închidere mecanică, cu cheie. Documentele importante trebuie păstrate în condiții de maximă siguranță. Pentru obiectele și documentele de valoare seifurile de perete sunt cele mai indicate. Acestă casă de bani certificată anti-furt Eurograde poate fi acoperită de un tablou sau de o altă piesă de mobilier astfel încât locația ei să rămână ascunsă.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse și sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro își propune să aducă o contribuție însemnată pentru o societate mai sigură, motiv pentru care furnizează numai produse de înaltă calitate, certificate după standardele europene.

Casa de bani certificată anti-furt Eurograde cu închidere cu cheia Apis DRA indeplineste standardele impuse de EN1143 si de DIN 4102.

Sistemul european Eurograde este un sistem de gradare a securității care este aplicat seifurilor cu siguranță ridicată. Seiful cu închidere cu cheie, certificat anti-furt Eurograde Apis DRA este special conceput pentru a fi o soluție de încredere pentru păstrarea numerarului și a bunurilor de valoare, adresate atât clienților casnici, cât și celor comerciali.

Seifurile Eurograde sunt proiectate pentru a rezista cu succes împotriva furturilor și spargerilor. Toate seifurile clasificate Eurograde trebuie să parcurgă o serie exhaustivă de teste înainte să obțină certificarea EN1143.

Mai multe informații despre această casă de bani certificată anti-furt Eurograde Apis, dar și despre alte seifuri certificare 1143-1 găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Bucură-te de calitatea unui seif testat cu casa de bani certificată anti-furt Eurograde Apis, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor