Alege un dulap certificat EN 14450 pentru armele tale

2

Fiecare dulap destinat securităţii trebuie să îndeplinească anumite standarde şi să fie supus unor teste, menite să îi stabilească gradul de siguranţă pe care îl poate oferi.

În acelasi mod se procedează şi pentru dulapurile pentru arme. Dulapul pentru arme Bendis BRD este certificat EN 14450, atingând standardul S1.

De ce să alegem un dulap certificat EN 14450?

Dulap îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD

Dulap îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD

Cu cât certificarea lui este mai importantă, cu atât dulapul este mai calitativ şi denotă siguranţă pentru cumpărător. Majoritatea persoanelor care doresc să achiziţioneze un dulap pentru arme pun preţ pe certificarea acestuia, deoarece doresc să ştie cu exactitate cât de eficient este şi dacă le poate îndeplini nevoile cu succes.

Este indicat să alegem un dulap certificat EN 14450, deoarece această atestare garantează calitatea superioară a produsului.

Dulapul pentru arme Bendis BRD atinge standardul S1 de protecţie, fiind o alegere de luat în seamă dacă sunteţi în căutarea unei modalitaţi eficiente de securizare a armelor noastre.

Alte caracteristici antiefracţie ale dulapului pentru arme îmbrăcat în lemn

Calitatea dulapului reiese şi din alte caracteristici, precum prezenţa balamalelor anti-rupere. Acestea nu se vor deteriora dacă sunt supuse unui şoc, garantând o rezistenţă mare şi o durabilitate ridicată în timp pentru produs.

Nu este de neglijat nici închiderea standardă cu cheie cilindrică, asigurându-ne că armele sunt păstrate conform legii. Deschiderea se face doar de către proprietarul dulapului, folosindu-se de cheia personală.

Având greutatea de 80 sau 100 de kilograme, în funcţie de model, dulapul pentru arme certificat EN 14450 este destinat pentru a fi fixat de un perete. Aceasta posibilitate de fixare pe perete este foarte importantă pentru acele persoane care nu îşi permit să iroasească spaţiul din locuinţă.

Descriere amănunţită a dulapului îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD

Dulapul pentru arme din seria Bendis BRD este disponibil pentru 6 sau 10 puşti, în funcţie de dimensiunea pentru care se optează. Acest dulap pentru arme combină siguranţa oferită de un dulap port-arme robust cu eleganţa garantată de faptul că este îmbrăcat în lemn okoume cu o grosime de 14 mm.

Mai multe detalii despre dulapurile pentru arme îmbrăcate în lemn şi despre alte sisteme de protecţie certificate EN 14450 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (27 votes cast)
Alege un dulap certificat EN 14450 pentru armele tale, 5.0 out of 5 based on 27 ratings
Share.

Autor

  • Teodorescu

    Arata foarte bine seiful, s-ar incadra perfect in „peisajul” imaginat de mine. Mi-am notat pagina de web, o sa revin luna viitoare cu comanda.

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      Puteti face comanda de acuma pentru ca acest produs se face pe comanda si termenul de livrare este de aprox. 4 saptamani si sa aveti dulapul pana pe luna viitoare.

      http://www.seifurile.ro