Alege un dulap mecanic de arme şi beneficiezi de închidere sigură cu cheie

1

În momentul în care cumpăraţi o armă şi deveniţi proprietarul ei legal sunteţi răspunzător de toate faptele care se petrec cu aceasta. Sunteţi obligaţi prin lege să asiguraţi o depozitare adecvată, pentru ca arma să stea departe de mâinile persoanelor neautorizate. Nu lăsaţi niciodată arma în locuri accesate de către copii, pentru a vă feri de tragedii.

Unde depozităm armele în interiorul locuinţei?

Dulap mecanic de arme prețuri ieftine

Dulap mecanic de arme Carina 3 Standard

Din punct de vedere legal, sunteţi obligaţi să păstraţi arma sub cheie, de exemplu, într-un dulap mecanic de arme. O astfel de unealtă vă ajută să păstraţi armele la loc ferit, pentru a vă proteja familia de accidente.

Fie că aveţi arme destinate auto-apărării sau vânătorii, trebuie să garantaţi siguranţa celorlalţi membri ai familiei. Armele nu se pot ţine într-un sertar oarecare, căci astfel riscaţi amenzi usturătoare şi puteţi fi responsabil pentru adevărate tragedii.

Un dulap mecanic pentru arme din gama Carina 41103 TRZ are o rezistenţă mare

Gama de dulapuri de păstrarea armelor Carina 41103 TRZ este una apreciată de către cumpărători. Aceasta pune la dispoziţie dulapuri mecanice port-armă cu caracteristici excelente, oferind un grad sporit de siguranţă.

Aceste dulapuri prezintă o casetă internă separată pentru muniţie, ca aceasta să nu se poată rostogoli. Închiderea mecanică în 3 puncte şi 3 direcţii este sigură şi nu permite scoaterea cheii când uşa este deschisă. Uşa este proiectată special pentru a putea rezista atacurilor, dovada fiind faptul că dulapul a fost testat în prealabil de către specialişti.

Alege un dulap mecanic pentru arme la preţuri accesibile

Acest dulap mecanic pentru arme Carina TRZ are 2 x 2 bucăţi chei şi rezistă cu brio în caz de bruscare. Odată închise, maximul de 3 arme din interior vor rămâne în siguranţă, departe de accesul persoanelor neautorizate. Acestui dulap i se pot adăuga şi alte accesorii, precum închiderea electronică, proiectarea unică la interior, alte dimensiuni sau culori.

Dincolo de toate aceste dovezi ale calităţii, acest dulap mecanic pentru arme se remarcă printr-un preţ excelent. Este un dulap pentru arme foarte cumpărat datorită raportului bun calitate-preţ, oferind proprietarilor garanţia siguranţei. Un astfel de dulap de păstrat arme este folosit de către vânători, colecţionari, armatori sau asociaţii.

Prezentarea dulapului Carina 41103 TRZ de păstrat arme cu închidere mecanică

Acest dulap de păstrat arme este un seif de bună calitate pentru armament de mare valoare al asociațiilor, al armatorilor, vânătorilor și colecționarilor. Cel ce posedă arme răspunde pentru ele, legea obligându-vă la folosirea unui dulap metalic sigur pentru protecția familiei la accidente. Este unul din preferatele vânătorilor datorita raportului ridicat calitate-preț. Seifuri ș dulapuri pentru arme de vânătoare.

Mai multe detalii despre acest dulap de păstrat arme cu închidere mecanică, dar şi despre dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Alege un dulap mecanic de arme şi beneficiezi de închidere sigură cu cheie, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor