Ştii ce dulap de păstrat arme să alegi?

1

Cea mai bună variantă de protecţie a armelor este un dulap port-arme. Alege calitatea şi rezistenţa, investeşte într-un dulap sigur, cu un raport bun calitate-preţ şi te vei bucura de o achiziţie inteligentă în siguranţă. Cei dragi vor fi protejaţi de armele tale, în acelaşi timp în care acestea vor fi ferite de pericolul deteriorării.

Ai puşcă, legea te obligă să îţi iei dulap de păstrat arme!

Dulap de păstrat arme cu închidere mecanică de calitate

Dulap de păstrat arme cu închidere mecanică Chamelaeon 7 Queen A 42107 TRZ

Nu cred că este o noutate informaţia că orice armă de foc trebuie ţinută sub cheie. Aşadar, dacă eşti posesor de armă mică de foc de auto-apărare, puşcă de vânătore, lunetă sau orice altă categorie, eşti obligat să investeşti într-un dulap port-arme.

Spre deosebire de vremurile trecute, acum este mult mai uşor să găseşti un dulap de păstrat arme potrivit nevoilor tale. Pe piaţă se găseşte o gamă variată de dulapuri port-arme, astfel ca în funcţie de numărul armelor şi de dimensiunile lor este uşor să se aleagă cea mai bună variantă.

Asigură-te că închiderea dulapului de păstrat arme este sigură!

Dacă am lămurit faptul că din punct de vedere legal trebuie să ţineţi armele sub cheie, este important să ştim ce cheie şi ce dulap să alegem. Şi când spunem cheie nu ne referim la forma ei, ci la certificările încuietorii şi la rezistenţa în caz de bruscare.

Ştiai că noile cerinţe în privinţa siguranţei păstrării armelor sunt modificate şi că solicită noi caracteristici? O încuietoare certificată „A” este genul de încuietoare care respectă aceste solicitări şi oferă proprietarului gradul de siguranţă de care are nevoie pentru armele sale. Un dulap de păstrat arme cu închidere certificată EN 1300, categoria „A” are proiectare antigăurire şi întărire cu material HCR, având deci o calitate superioară şi un nivel mai mare de protecţie decât au dulapurile obişnuite pentru arme.

Chamelaeon 7 TRZ, un dulap de păstrat arme pentru toate buzunarele

Pentru a împăca şi dorinţa de a cumpăra un dulap de păstrat arme de calitate, dar şi posibilităţile materiale limitate, puteţi să aruncaţi cu încredere un ochi către gama de dulapuri port-arme Chamelaeon 7 TRZ. Această gamă de dulapuri este confecţionată din tablă de oţel de 3 mm, aceştia fiind parametri perfecţi pentru a păstra armele în siguranţă deplină.

Dincolo de toate, dulapurile Chamelaeon 7 Queen A prezintă casetă separată de muniţie, satisfăcând toate normele europene. În interiorul acestui dulap puteţi asigura 7 arme, muniţia necesară pentru ele, dar şi diverse accesorii. Există posibilitatea personalizării, totul pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor clienţilor noştri.

Prezentare dulap metalic cu cutie pentru munitie si inchidere mecanica Chamelaeon 7 Queen A

Dulapurile Chamelaeon 7 Queen A sunt confecționate din tablă de oțel de 3 mm, cu încuietoare certificata „A” care corespunde noilor cerințe în privința siguranței păstrării armelor. În dulapul pentru arme Chamelaeon 7 Queen A pot fi pastrate 7 arme, muniție și alte accesorii de vânătoare. Acesta este un produs calificat pe baza standardului VDMA 24 992 produs de categoria A și corespunde prevederilor legale din toate țările europene. Se fabrica cu casetă pentru muniție care se poate încuia separat.

Mai multe despre acest dulap de păstrat arme cu închidere mecanică şi despre alte dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Ştii ce dulap de păstrat arme să alegi?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor