Alege un seif cu design modern pentru casă, pentru securitate şi aspect plăcut

0
Seif de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD

Seif de perete certificat EN 1143-1 Ceridwen BRD cu design modern pentru casă

V-aţi gândit vreodată câte lucruri importante deţineţi în locuinţa proprie? Nu trebuie să vă orientaţi neapărat către bani, bijuterii sau alte obiecte valoroase din punct de vedere material, ci la documente, acte de identitate, contracte, fotografii cu cei dragi sau alte lucruri cu o valoare sentimentală mare. Toate acestea trebuie protejate adecvat, pentru a nu risca pierderea, deteriorarea sau sustragerea lor de către alte persoane.

Multe familii au în casa proprie un seif antiefracţie certificat, iar această alegere bună i-a salvat de multe ori. Toate bunurile importante trebuie protejate într-un astfel de seif, iar înainte de a alege varianta ideală pentru noi trebuie să ţinem cont de câteva criterii.

Dacă aţi reuşit să vă hotărâţi asupra dimensiunilor, a tipului de încuietoare şi a certificărilor seifului dorit, nu trebuie să neglijaţi nici aspectul acestuia. Până la urmă, va deveni o parte din casa noastră, aşa că trebuie să aibă un design plăcut.

De ce să alegi nu doar un seif antiefracţie bun, ci şi un seif cu design modern pentru casă?

Un seif cu design modern pentru casă este ideal pentru familiile care pun preţ pe aspectul interior al locuinţei. Seifurile din gama Ceridwen BRD sunt destinate montării pe perete, camuflându-se uşor. Acestea sunt plăcute, datorită formatului lor clasic, dar totuşi interesant.

Culoarea seifurilor Ceridwen este RAL7035, adică un gri deschis, uşor de asortat cu orice încăpere, care oferă o imagine „curată” camerei, fără a o face să pară aglomerată.

Seifurile Ceridwen BRD certificate EN 1143-1 sunt o alegere ideală pentru orice casă, deoarece oferă o protecţie ridicată antiefracţie pentru bunurile noastre preţioase. În acelaşi timp, seiful se încadrează perfect în orice spaţiu, datorită disponibilităţii a mai multor dimensiuni.

Dacă sunteţi în căutarea unei seif antiefracţie durabil care să aibă un aspect plăcut şi modern, cu siguranţă veţi face alegerea perfectă achiziţionând un seif din gama Ceridwen BRD.

Descriere generală a seifului de perete certificat EN 1143-1, seria Ceridwen BRD

Având în vedere că sentimentul insecurităţii este în creştere, seiful de perete certificat EN 1143-1 din seria Ceridwen BRD este soluţia perfectă, atât pentru întreprinderi şi firme, cât şi pentru persoane fizice, pentru uzul personal. Seiful de perete certificat EN 1143-1 este destinat pentru protejarea banilor, bijuteriilor, carnetelor de cecuri, armelor de calibru mic, contractelor, actelor şi aşa mai departe.

Mai multe detalii despre seifurile antiefracție certificate cu design modern găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Alege un seif cu design modern pentru casă, pentru securitate şi aspect plăcut, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor