Apără-ţi bunurile de furturi sau incendii într-un dulap blindat pentru casă

0

În fiecare locuință există bunuri de valoare ce trebuie să rămână în siguranță indiferent de situațiile care ar putea să apară. Din păcate în fiecare zi auzim știri ce au în prim-plan furturi din locuințe sau situații extreme, precum incendiile, ce au ca deznodământ distrugerea bunurilor.

Un dulap blindat pentru casă poate reprezenta o soluție la îndemână ce va face viața mult mai ușoră și care va păstra bunurile de valoare ale familiei departe de mâinile atacatorilor și de incendii.

Incendiile, o cauză fruntaşă care provoacă mari pagube materiale

Bunurile de preț în urma unor astfel de situații sunt distruse și nu mai pot fi recuperate sub nicio formă. De aceea este indicat ca aceste bunuri de valoare să fie depozitate într-un dulap blindat antifoc, ce le poate ține în siguranță chiar și în astfel de situații.

Incendiile sunt situații extreme ale căror efecte pot fi devastatoare. Pentru a putea diminua daunele produse de un astfel de eveniment neplăcut, bunurile de preț trebuie depozitate în siguranță.

Dulapul blindat pentru casă Aquaris TRZ este perfect pentru orice locuință și poate păstra lucrurile depozitate înăuntrul său în siguranță chiar și în caz de incendiu. Proiectarea labirintică a ușii, precum și izolația ignifugă dintre pereții acestuia, îi sporesc rezistența la foc.

Furturile sunt un pericol mare pentru bunurile de preţ ale unei locuinţe

Furturile reprezintă un aspect ce nu poate fi neglijat sub nicio formă. Tot mai des există situații în care bunurile nesecurizate sunt supuse unor astfel de acțiuni. Pierderile pot fi inestimabile, iar deseori nu mai pot fi recuperate.

Dulapul blindat pentru casă Aquaris TRZ are încuietorile special întărite contra spargerilor prin găurire și este construit din oțel de înaltă calitate. Balamalele și feroneria cu care este prevăzut îi permit ușii acestui dulap blindat pentru casă să fie deschisă la 180 de grade. Acest dulap blindat pentru casă este certificat EN 14450, conform EN 1143-1 – EU III, iar corpul dulapului este întărit cu așa numitele ”depozite sandwich”, care în caz de spargere îşi schimbă structura.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” title=”Dulap blindat pentru casă” image=”707″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text title=”Prezentarea dulapului blindat pentru casă Aquaris TRZ” disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Dulapul blindat pentru casă cu închidere mecanică este un instrument eficace pentru limitarea pagubelor. De multe ori, este ultimul obstacol pentru împiedicarea furturilor, a pagubelor provocate de incendii catastrofale, cât și a folosirii abuzive a informațiilor în urma furtului. Acest dulapului blindat pentru casă este protejat de un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forțată. Este rezistent la foc și în caz de spargere își schimbă structura. Are încuietorile special întărite contra spargerilor prin găurire și izolație ignifugă între pereți.

[/vc_column_text][vc_button2 title=”Vezi produsul!” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.seifurile.ro%2Fseifuri-certificate-en-1143-1%2Fdulapuri-blindate-mecanice-aquaris-p1-i-56601-trz.html|title:Dulap%20blindat%20mecanic%20pentru%20cas%C4%83%20Aquaris|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Mai multe detalii despre acest dulap blindat pentru casă şi despre alte seifuri certificate EN 1143-1 găsiţi pe seifurile.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (15 votes cast)
Apără-ţi bunurile de furturi sau incendii într-un dulap blindat pentru casă, 5.0 out of 5 based on 15 ratings
Share.

Autor