Află pentru ce poţi folosi un dulap pentru chei cu plastilină

0

Dintotdeauna s-au căutat metode de a păstra bunurile în siguranţă. S-au dezvoltat numeroase game de seifuri şi dulapuri antiefracţie, la fel cum sistemele de securitatea au luat amploare. Toată această luptă are drept scop atingerea unui nivel cât mai mare de securitate pentru bunurile noastre. Pentru instituțiile care doresc să țină evidența cheilor se recomandă folosirea unui dulap pentru chei cu plastilină care depozitează în interiorul lui cutii pentru chei.

Firmele au preluat de la armată ordinea perfectă în ceea ce priveşte… cheile!

În cadrul armatei cheile folosite sunt foarte importante. Ele deschid uşi numeroase, aşa că nu trebuie cu niciun chip să fie pierdute. Pentru a împiedica acest lucru, s-au inventat dulapurile pentru chei cu plastilină. Aceste cutii cu un capăt de plastilină sunt perfecte pentru a monitoriza cine are acces la chei.

Atunci când cheia este luată, numărul de sigiliu al persoanei respective este trecut într-un tabel. Când o aduce înapoi, acesta îşi imprimă pe plastilină sigiliul, pentru ca toată lumea să ştie că el a avut acces la cheia sau cheile din aceea cutie. Acest dulap pentru chei cu plastilină special este cea mai bună metodă pentru a urmări circulaţia cheilor dintr-o întreprindere.

De ce plastilină?

Niciun alt material nu poate fi mai bun în această situaţie decât plastilina. Aceasta este foarte uşoară, nu este lipicioară şi nu murăreşte degetele, nu crapă atunci când se usucă şi prinde imediat forma sigiliului persoanei care ridică o anumită cheie. Este extrem de maleabilă şi elastică, fiind foarte uşor de manipulat. Folosirea plastilinei în capătul unei cutii de chei este o metodă excelentă pentru a ţine evidenţa persoanelor care folosesc cheile respective.

Un dulap pentru chei cu plastilină ajută la organizarea cutiilor

Oricât de utile ar fi cutiile, ele pot fi greu de organizat dacă nu se foloseşte un dulap special. Un dulap pentru chei cu plastilină pentru 25 de cutii TRZ este unealta perfectă pentru a uşura depozitarea cutiilor şi pentru a urmări eficient circulaţia cheilor.

Un dulap pentru chei cu plastilină nu condiţionează folosirea cutiilor, dar ajută semnificativ la păstrarea în ordine şi siguranţă. Acest dulap poate fi montat pe holul firmei, se poate prinde de perete şi este vopsit gri, cu tehnologie ecologică.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”grey”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” title=”Dulap pentru chei cu plastilină păstrate în cutii” image=”696″ img_size=”medium” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”Prezentare dulap pentru chei cu plastilină”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Dulapul pentru chei cu plastilină pentru 25 cutii este ideal pentru păstrarea în ordine și siguranță a 25 de cutii pentru chei cu plastilină. Aceasta plastilină este foarte ușoară, nu se lipește de degete, nu crapă atunci când se usucă, nu pătează și mai ales foarte utilă atunci când doriți să țineți evidenta persoanelor care folosesc cheile respective. Este maleabilă și textura sa elastică o face foarte ușor de manipulat. Dulapul pentru chei cu plastilină metalic este acoperit cu vopsea sintetică cu tehnologie ecologică și disponibil în culoarea gri.

[/vc_column_text][vc_button2 title=”Vezi produsul!” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.seifurile.ro%2Fcasete-chei%2Fdulap-metalic-pentru-25-de-cutii-de-chei-trz.html|title:Dulap%20pentru%20cheii%20cu%20plastilin%C4%83%20metalic%20la%20pre%C8%9B%20avantajos|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Mai multe detalii despre acest dulap metalic pentru chei cu plastilină pentru 25 cutii şi despre alte casete chei găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (15 votes cast)
Află pentru ce poţi folosi un dulap pentru chei cu plastilină, 5.0 out of 5 based on 15 ratings
Share.

Autor