Asigură bunurile firmei în seifuri dulapuri metalice cu sertare

1

Cu toți știm că în cadrul unei firme indiferent de domeniul de activitate se găsesc numeroase documente, bani, precum și alte bunuri de valoare ce stau la baza unei bune funcționări. Toate acestea au nevoie de o protecție suplimentară împotriva furtului.

Una dintre cele mai bune modalitați pentru a putea menține în siguranță obiectele de valoare din cadrul unei firme este reprezentată de seifuri dulapuri metalice cu sertare. Pe lângă siguranță, acestea oferă și posibilitatea organizării exemplare grație sertarelor cu care sunt prevăzute.

Ce bunuri de preț ale unei firme trebuie protejate?

Seifuri dulapuri metalice cu sertare prețuri ieftine

Seif cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea

În cadrul unei firme se găsesc foarte multe documente importante, contracte de colaborare, bani, ștampile și multe echipamente ce țin de birotică. Toate acestea trebuie protejate împotriva pericolelor, iar cel mai bun mod de a face asta este prin a le depozita în seifuri dulapuri metalice cu sertare.

De exemplu, aceste seifuri dulapuri metalice cu sertare Tegea sunt gândite pentru a putea fi folositoare în clădirile de birouri sau ale companiilor. Cu o greutare de peste 700 de kilograme și o înălțime de aproximativ un metru, permit depozitarea și organizarea bunurilor de valoare în funcție de dimensiuni.

Organizarea este importantă! Alege seifuri dulapuri metalice cu sertare

Structurarea acestor seifuri dulapuri metalice cu sertare Tegea este foarte bine gandită. În partea de sus găsim un sertar telescopic de 488 mm înălțime, în interiorul căruia pot fi depozitate diverse valori, precum sunt bijuteriile sau banii.

În partea de jos pot fi păstrate bunuri de o dimensiune mai mare, iar accesul se face prin acționarea sistemului de închidere cu cheie cu dublu bit. Ușa are o grosime de 114 mm și este alcătuită la fel ca și pereții seifului din pereți multipli.

Tegea CSF, o gamă de seifuri dulapuri metalice cu sertare de înaltă calitate

Gama de seifuri dulapuri metalice cu sertare Tegea este potrivita pentru orice împrejurare. Bunurile de valoare atât din cadrul privat cât și din cel personal vor fi în deplină siguranță în cazul unei efracții.

Materialele folosite la construcția acestor dulapuri cu sertare Tegea sunt de înaltă calitate și le conferă acestora un aspect modern și robust. Finisajul este lăcuit de culoare gri deschis, fapt ce permite încadrarea seifului în aproape orice fel de mediu.

Descrierea seifului cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea

Seiful cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea este un dulap metalic cu o greutate de peste 700 de kilograme și o înălțime de peste un metru, potrivit pentru păstrarea în siguranță a bunurilor și obiectelor de importantă majoră ale unei clădiri de birouri, companii sau locuințe. Având ușă și corp cu pereți multipli, seiful cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea este foarte rezistent împotrivă efracției, având un sistem de blocare de securitate cu dublu bit și două chei. În partea de sus, seiful cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea dispune de un sertar telescopic de 488 mm înălțime, în interiorul cărora se pot păstra diverse valori, precum bijuteriile, banii sau cardurile.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu închidere cu cheie, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Asigură bunurile firmei în seifuri dulapuri metalice cu sertare, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor