Cu seifuri temporizate în mai mulți timpi ai parte de siguranță garantată în caz de spargere

1

Hoții se pot dovedi incredibil de inventivi când vine vorba de spargerea unui seif pentru a sustrage bunuri de valoare. Din această cauză este important să ne putem baza pe soluții de siguranță de calitate care să mențină bunurile la loc sigur chiar și în situații extreme.

Când vine vorba de seifuri temporizate în mai mulți timpi, acestea ne aduc o modalitate modernă care contribuie la un mai bun control asupra procesului de deschidere. O deschidere în mai mulți timpi necesită un pic mai multă răbdare, iar în cazul în care cineva ar încerca să forțeze deschiderea, i-ar fi aproape imposibil să reușească operațiunea.

Știai că folosind seifuri temporizate în mai mulți timpi ridici gradul de siguranță al seifului?

Casă de valori seif cu temporizare prețuri ieftine

Seif cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB

Față de seifurile clasice mecanice în care era nevoie de o cheie pentru a deschide ușa seifului, în cazul celor cu temporizare, acest proces se realizează prin introducerea unui cod știut doar de utilizator. În cazul acestor seifuri temporizate în mai mulți timpi Albury VTB, codul poate varia de la 2 la 15 cifre, iar codul de urgență de la 1 la 8 cifre.

Aceste aspecte nu fac decât să crească gradul de siguranță al seifului, deoarece codurile respective sunt știute doar de către utilizator și astfel persoanelor rău intenționate le va fi aproape imposibil să aibă acces la conținut. Totodată, aceste seifuri beneficiază de întârziere programabilă de la 1 la 99 de minute.

Aceste seifuri temporizate în mai mulți timpi necesită mai multă răbdare din partea hoților pentru a fi penetrate

Aceste seifuri temporizate în mai mulți timpi Albury VTB se bucură de aprecierea utilizatorilor datorită nivelului de siguranță de care dau dovadă în fiecare zi. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar sistemul de închidere reprezintă un element care cu siguranță reusește să facă diferența.

Datorită procesului de temporizare în mai mulți timpi, unor eventuali atacatori le va fi extrem de greu sa penetreze un astfel de seif. În această situație, bunurile de preț vor ramane în siguranță și departe de mâinile acestora.

Unor seifuri temporizate în mai mulți timpi Albury VTB poți adaugă fanta pentru depozitarea rapida a bunurilor

Printre accesorile cu care aceste seifuri temporizate în mai mulți timpi Albury VTB pot fi dotate se numară fanta pentru depozitarea rapidă a banilor. Aceasta scutește timpul necesar deschideri ușii și permite introducerea rapidă și ușoară a banilor sau documentelor fără prea mare efort.

Descrierea seifului cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB

Seiful cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB este extrem de apreciat pentru standardele sale ridicate de duritate și securitate, dar și pentru aspectul său plăcut și elegant. Acest seif electronic prezintă o instalare ușoară și rapidă cu șuruburi pe perete și podea. Toate aceste caracteristici fac că seiful cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB să fie ideal pentru a fi integrat în case de îngrijire sau întreprinderi de afaceri. Grosimea ușii din oțel și a peretelui seifului garantează protecție antifurt atât pentru bani, cât și pentru alte obiecte prețioase. Disponibil și în modele cu fantă, seiful cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB este alegerea potrivită pentru unitățile care manipulează numerar, iar dimesiunea fantei permite depozitarea ușoară și în siguranță a documentelor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu deschidere temporizată în mai mulți timpi, dar și despre alte seifuri cu deshidere temporizată, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cu seifuri temporizate în mai mulți timpi ai parte de siguranță garantată în caz de spargere, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor