Ce este un dulap suflat cu lac Antibac și în ce domenii se folosește?

0

În domeniul sănătății sau pentru laboratoarele chimice dulapurile speciale sunt unelte indispensabile. Acestea au rolul de a proteja substanțele chimice de diverse accidente, împiedicându-se totodată și furturile medicamentelor de preț.

Un dulap cu tratament antibacterian este perfect pentru depozitarea substanţelor

În timpul experimentelor se pot produce numeroase accidente. Vărsarea acizilor sau a altor substanțe pot răni grav persoanele care lucrează în laborator. Tocmai de aceea aceste substanțe să păstrează în dulapuri speciale, sub cheie.

Cepheus1 33101 TRZ este un dulap suflat cu lac Antibac recomandat pentru farmacii, spitale, policlinici sau furnizori de produse farmaceutice. Rolul său este acela de a menține în deplină siguranță medicamente sau diverse substanțe, ferite de bacterii și de mâinile persoanelor neautorizate.

De ce este special un dulap suflat cu lac Antibac?

Lacul Antibac este cunoscut pentru proprietățile sale incredibile pe care le oferă materialului pe care îl acoperă. Acesta constituie o barieră trainică între material și mediul extern, împiedicând apariția și înmulțirea bacteriilor dăunătoare. Dulapurile suflate cu lac Antibac din gama Cepheus1 33101 TRZ au, de asemenea, flora bacteriană aplicată ulterior îndepărtată 100% de pe suprafața vopsită. Acest dulap suflat cu lac Antibac a fost testat cu succes împotriva a 6 dintre cele mai comune bacterii dăunătoare sănătății. În acest fel, substanțele din acest dulap vor fi ferite de orice pericol.

Rafturile ajustabile contribuie la o mai bună organizare

Pentru a ține departe persoanele neautorizate, acest dulap suflat cu lac Antibac are o ușă întărită și o broască certificată. Dincolo de siguranța oferită, faptul că acest dulap este bine organizat este și el important. Rafturile ajustabile contribuie la o organizare impecabilă, astfel ca în dulap să încapă mai multe recipiente cu substanțe. Un alt detaliu important este și prezența marginilor în relief ale seifului, care împiedică rostogolirea medicamentelor.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” title=”Dulap suflat cu lac Antibac pentru spitale” image=”678″ alignment=”center” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”false” align=”left” margin_bottom=”0″ title=”Prezentare dulap suflat cu lac Antibac”]

Acest tip de dulapuri cu tratament antibacterian este recomandat pentru farmacii, spitale, policlinici sau furnizorilor de produse farmaceutice. Datorită tratamentului special de suprafață, bacteriile sunt ținute la depărtare. Cutiile sunt suflate cu lac Antibac, astfel că pe suprafață lor nu se înmulțesc bacteriile dăunătoare dar și flora bacteriană aplicată ulterior a fost îndepărtată de pe suprafața vopsită. A fost testată cu succes împotriva a 6 bacterii dăunatoare sănătații.

[/vc_column_text][vc_button2 title=”Vezi produsul!” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.seifurile.ro%2Fmobilier-metalic-de-siguranta%2Fdulapuri-cu-tratament-antibacterian-pentru-spitale-cepheus1-33101-trz.html|title:Dulap%20suflat%20cu%20lac%20Antibac%20pentru%20spitale|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Mai multe detalii despre acest dulap cu tratament antibacterian pentru spitale, dar și despre piese de mobilier metalic de siguranță găsiți pe seifurile.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Ce este un dulap suflat cu lac Antibac și în ce domenii se folosește?, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor