Alege dulapuri cu uşi zig-zag cu aerisire pentru haine şi pantofi

1

În fiecare casă sau întreprindere există problema spaţiului de depozitare. Mereu suntem în căutarea unor metode cât mai accesibile şi practice care să ne ajute să economisim spaţiu şi să se încadreze în design-ul interior ales.

Depozitarea hainelor şi a pantofilor, o problemă permanentă

Dulapuri cu uşi zig-zag cu aerisire pentru săli de sport

Dulapuri cu uşi zig-zag cu aerisire pentru săli de sport

O mare problemă a femeilor şi nu numai este reprezentată de depozitarea pantofilor şi a hainelor. Într-un vestiar, la şcoală, la sala de sport sau într-o instituţie trebuie să fie suficient loc de depozitare, dar şi condiţii optime.

Dulapurile cu uşi zig-zag cu aerisire sunt practice şi igienice

Opţiunea în formă de Z a unui vestiar cu uşi zig-zag este o soluţie optimă pentru a folosi cât mai bine spaţiul, în vederea depozitării a cât mai multe obiecte. Datorită acestei forme, hainele pot fi ţinute pe umeraş şi se va împiedica şifonarea lor. Pe lângă uşile în formă de zig-zag, dulapul pentru vestiar Fornax1 34301 TRZ are şi fante pentru a asigura o mai bună trecere a aerului. În acest fel se face o aerisire permanentă, iar hainele sau pantofii din interior vor fi departe de mucegai sau alte bacterii.

Tampoanele de cauciuc fac închiderea uşii silenţioasă

Zgomotul produs de uşile unui vestiar nu este niciodată plăcut. În sălile de sport, de exemplu, un zgomot permanent şi supărător poate deranja antrenamentele pasionaţilor de sport. Tocmai de aceea este indicat să alegeţi dulapuri cu uşi zig-zag cu aerisire care să aibă tampoane de cauciuc montate special pentru a atenua lovirea. Cauciucul împiedică sunetul puternic, dar în acelaşi timp împiedică lovirile tari, şocurile care pot deteriora uşa dulapului.

Adaugă accesorii pentru dulapuri cu uşi zig-zag cu aerisire!

Fornax1 34301 TRZ este un dulap metalic compartimentat care poate fi uşor personalizat, după bunul plac. Accesorizarea se poate face pe comandă şi puteţi ajunge la rezultatul dorit adăugând diferite accesorii. Astfel, puteţi monta zăvor sau lacăt, puteţi avea chei suplimentare, iar partea de jos a vestiarului poate fi galvanizată.

Culoarea poate fi schimbată conform paletei de culori RAL, pentru a se încadra cât mai bine în design-ul interior unde va fi montat. Puteţi vopsi uşile într-o culoare, iar corpul dulapului în altă culoare, pentru a avea un aspect modern.

Prezentare dulapuri cu uşi zig-zag cu aerisire

Dulapul pentru vestiar cu uși zig-zag cu aerisire reprezintă soluția perfectă pentru o folosire cât mai eficientă a spațiului pentru haine și pantofi. Gama vestiarelor Fornax1 aplică modul cel mai inteligent de a utiliza spațiul fără a sacrifică prea mult din funcționalitate. Calitatea materialelor întărește rezistența la deformare a ușii în forma de Z. Spațiul larg și bună circulație a aerului prin rândurile de fante asigură condiții de igienă foarte bune. Practic și igienic, în compartimentul spațios de 500 mm încap fără să se atingă între ele 2 schimburi de haine, pantofi, și o poliță pentru mici obiecte personale. Finisajul impecabil și construcția compactă îi dau un aspect modern, contemporan.

Mai multe detalii despre acest dulap pentru vestiar cu uşi zig-zag cu aerisire şi despre alte piese de mobilier metalic de siguranţă găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Alege dulapuri cu uşi zig-zag cu aerisire pentru haine şi pantofi, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor