Cu seifuri certificate la securitate antiefracție scapi de grija hoților

1

Certificările reprezintă o componentă extrem de importantă a seifurilor în general. O certificarre antiefracție poate fi privită precum o garanție cu privire la nivelul de siguranță oferit și la calitatea materialelor folosite la fabricarea seifurilor.

Pentru ca o serie de seifuri sa poată primi o anumită certificare, acestea trebuie să treacă cu brio anumite teste de siguranță. Astfel, dacă alegeți să achiziționați seifuri certificate la securitate antiefracție cu siguranță problema hoților va fi ca și rezolvată, iar obiectele de valoare vor putea fi depozitate în mod corespunzător.

Furturile din locuințe sau firme, tot mai dese

Seifuri certificate la securitate antiefracție EN 1143-1 prețuri

Seifuri certificate la securitate antiefracție EN 1143-1

Din păcate sunt tot mai dese situațiile în care obiectele de valoare furate mai pot fi recuperate ulterior, iar asta se datoreaza în principal mijloacelor precare de depozitare a bunurilor de preț. Se spune că este mai bine să previi decât să tratezi, iar acestă zicală se poate aplica cu succes și în aceste situații.

Cu o serie de seifuri certificate la securitate antiefracție, problema depozitării obiectelor de valoare va fi rezolvată. În plus, în eventualitatea unei tentative de furt, hoții nu vor putea avea acces la bunurile depozitate în interiorul seifurilor.

Păstrează bunurile de preț în seifuri certificate la securitate antiefracție

Fie că alegeți să achiziționați seifuri certificate la securitate antiefracție pentru acasă sau pentru firmă, acestea se vor dovedi o alegere înțeleaptă. În funcție de dimensiunile seifurilor, în interiorul acestora pot fi depozitate documente de valoare, acte, bani sau bijuterii.

De exemplu, aceste seifuri certificate la securitate antiefracție Tulip PRT sunt destinate protecției obiectelor valoroase și se bucură de certificare antiefracție de gradul 1, conform standardelor europene EN 1143-1.

Acordă atenție certificării obținute de seiful dorit

Seifurile certificate trebuie să treacă de anumite teste și să îndeplinească o serie de condiții extrem de importante pentru a putea obține o certificare. În urma acestor etape, dacă seifurile au trecut cu succes, sunt declarate certificate și primesc un anumit grad antiefracție.

Aceste seifuri certificate la securitate antiefracție Tulip PRT prezintă un nivel de securitate de gradul 1 în conformitate cu standardul EN 1143-1. Aceasă clasificare oferă siguranța că bunurile depozitate în aceste seifuri sunt în siguranță și totodată seifurile se bucură de un sistem de blocare sigur împotriva tentativelor de forare.

Descrierea seifului dulap cu nivel de securitate antiefracție gradul 1 conform EN 1143-1 Tulip PRT

Pentru a stabili calitatea și gradul de siguranță oferit, dulapurile antiefracție destinate protecției obiectelor valoroase trebuie să treacă de anumite teste și să îndeplinească anumite condiții. Abia după ce aceste etape dificile sunt trecute cu succes, seiful sau dulapul este declarat certificat, având un anumit grad antiefracție. Această ierarhizare a seifurilor oferă cumpărătorului o imagine clară despre produs, pentru a putea face o alegere corectă și inteligență în momentul achiziționării. Seiful dulap antiefracție Tulip PRT prezintă un nivel de securitate, gradul 1, conform standardelor europene EN 1143-1. Această clasificare asigură utilizatorul protecție maximă asupra tuturor bunurilor depozitate și prezintă o blocare de înaltă calitate împotrivă atacurilor de forare. Seiful dulap cu nivel de securitate antiefracție gradul 1 conform EN 1143-1 Tulip PRT este recomandat pentru uzul în case rezidențiale, clădiri de birouri, bănci, spații comerciale și hoteliere.

Pentru mai multe detalii despre acest seif dulap, dar și despre alte seifuri certificate EN 1143-1, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Cu seifuri certificate la securitate antiefracție scapi de grija hoților, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor