Cu seifuri de date cu protecție antifoc protejezi dispozitivele magnetice

1

Sunt foarte multe instituții în care se găsesc diverse dispozitive magnetice precum sunt CD-urile, DVD-urie, stick-urile de memorie sau chiar benzile. Acestea, în momentul în care nu sunt folosite, trebuie depozitate într-un loc special amenajat în care să beneficieze de o protecție foarte bună.

Același lucru este valabil și în cazul mediului personal. Foarte multe persoane aleg să își păstreze albumele muzicale sau dvd-urile cu filme în dulapuri tradiționale sau în locuri destinate altor scopuri. Însă cu ajutorul unor seifuri de date cu protecție antifoc, depozitarea nu mai reprezintă o problemă, din contră, aceasta s-ar realiza în mod corect și responsabil.

Ce sunt seifurile de date?

Seifuri de date cu protecție antifoc prețuri ieftine

Seif de date antifoc în variantă mecanică sau electronică Flora DRA

Grație tehnologiei de ultimă oră, dispozitivele magnetice se pot bucura în sfârșit de o siguranță sporită atât împotriva persoanelor rău intenționate, cât și împotriva incendiilor. Toate acestea cu ajutorul unor seifuri de date cu protecție antifoc.

De exemplu, aceste seifuri de date cu protecție antifoc Flora DRA cu ială cilindrică sau electronică reprezintă metoda ideală de stocare a dispozitivelor magnetice. Acestea oferă rezistență timp de două ore împotriva incendiilor, conform NT Fire-017 120DIS.

DVD-urile, CD-urile, USB-urile au nevoie de protecție antifoc în seifuri de date

Nu trebuie neglijat niciun aspect când vine vorba de siguranța propriilor obiecte de valoare. De aceea chiar și în cazul DVD-urilor, CD-urilor sau a USB stick-urilor trebuie acordată o atenție sporită și aleasă soluția de siguranță optimă nevoilor noastre.

Gama de seifuri de date cu protecție antifoc Flora DRA oferă atât siguranță, cât și eleganță. Aspectul robust, precum și posibilitatea de organizare oferită prin sertare ajustabile și rafturi fac din aceste seifuri o alegere excelentă pentru protejarea dispozitivelor magnetice.

Detalii despre certificarea antifoc NT Fire-017 120P

Certificarea NT Fire-017 120P presupune testarea timp de o oră a seifului, la temperaturi de 1090 de grade. Testele sunt efectuate la institute de testare din mai multe țări. Scopul acestor testari este acela de a se asigura că seifurile oferă protecție ridicată împotriva incendiilor.

Descriere seif de date antifoc Flora DRA

Seif de date cu închidere mecanică cu ială cilindrică sau electronică pentru depozitare de dispozitive magnetice DVD, USB, CD-ROM etc. Pentru o bună compartimentare, seifurile vin împreună cu rafturi și sertare ajustabile și de asemenea au și o blocare de panică. Seifurile oferă protecție mare la foc și efracție. Acestea sunt rezistente două ore la incendiu conform NT Fire-017 120DIS.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de date antifoc, dar și despre alte seifuri suport media, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cu seifuri de date cu protecție antifoc protejezi dispozitivele magnetice, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor