Cu un seif incastrat în podea testat NCP – Olanda ai siguranță pentru bunuri

1

Siguranța obiectelor de valoare este foarte importantă. Trebuie acordată o atenție sporită în momentul achiziționării unui seif incastrat în podea. Acesta trebuie să corespundă nevoilor cu care ne confruntam și să ofere un nivel optim de siguranță.

Seifurile testate NCP – Olanda sunt proiectate și construite pentru a proteja conținutul lor împotriva furturilor. Rezistența unui seif este determinată de mai mulți factori, precum ar fi grosimea metalului, tipul de blocare și materialele folosite în pereți și uși. Astfel, un seif testat NCP – Olanda va oferi siguranța optimă pentru bunuri.

Unde se poate folosi un seif incastrat în podea?

Seif incastrat în podea Tefnut DRA tubular

Seif incastrat în podea Tefnut DRA tubular

Utilitatea unui seif incastrat în podea este extrem de ridicată. Acesta fiind proiectat pentru a putea fi îngropat în pardoseală, poate fi camuflat astfel încât persoanele rău intenționate să nu poată avea acces la el.

Această caracteristică face ca un astfel de seif incastrat în podea să fie ideal pentru a proteja bunurile de valoare din locuința personală, dar poate fi achizitionat cu încredere și pentru birouri, firme mici sau garaje.

NCP – Olanda, o certificare după cele mai noi standarde

NCP – Olanda sau Centrul de Prevenire Olanda clasifică seifurile în funcție de nivelul de siguranță pe care acestea le ofera. În funcție de factorii ce au un cuvânt de spus, precum grosimea metalului, tipul de încuietoare sau materialele folosite, seifurile sunt clasificate în clase de siguranță de la 1 la 4.

Astfel, seifurile NCP 1, 2, 3, 4 sunt seifuri rezistente la efracție și sunt proiectate pentru a proteja conținutul lor împotriva furturilor. De asemenea, acestea sunt construite în conformitate cu cele mai noi reglemetari în ceea ce privește siguranța și securitatea.

Gama de seifuri incastrabile în podea Tefnut DRA oferă seifuri în diverse forme

Acest seif incastrat în podea Tefnut DRA poate avea atât o formă tubulară cât și pătrată, fiind potrivit pentru orice mediu de lucru sau tipuri de obiecte de valoare. De asemenea, seiful este prevăzut cu clasa de siguranță 4, conform NCP – Olanda și se dovedește extrem de sigur în situații de efracție.

Materialele folosite în cazul acestui seif incastrat în podea Tefnut DRA sunt de înaltă calitate. Ușa este realizată din oțel solid prelucrat și are de asemenea inserții de oțel solid și rulmenți cu role. Corpul este prevăzut cu o placă superioară din oțel, iar parțile laterale și baza sunt realizate din oțel moale.

Descriere seif incastrat în podea Tefnut DRA

Seifuri de îngropat în pardoseală cu formă tubulară sau pătrată, de dimensiuni variabile, cu clasă de siguranță 4, conform NCP-Olanda, potrivite pentru depozitarea bunurilor și obiectelor de valoare pentru locuințe, birouri, firme mici, garaje. Seifurile Tefnut sunt realizate din oțel prelucrat și au interiorul căptușit cu fâșii de nailon pentru a preveni umezeală. Ială mecanică cu sistem de blocare cu 7 pini, face că aceste seifuri să fie foarte rezistente împotrivă efracției prin deschidere cu șperaclu.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de îngropat în pardoseală, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cu un seif incastrat în podea testat NCP – Olanda ai siguranță pentru bunuri, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor