Descoperă avantajele unor seifuri mobilier cu ancorare în podea

1

Atunci când vine vorba de alegerea unui seif care să se muleze perfect pe nevoile noastre, trebuie să acordam o atenție sporită unor caracteristici importante. Astfel ne vom asigura ca produsul ales este exact cel de care aveam nevoie și așa investiția făcută va fi una de lungă durată.

Obiectele de valoare atât din mediul privat, cât și cele din mediul de afaceri pot fi de acum înainte păstrate în siguranță cu ajutorul unor seifuri mobilier cu ancorare în podea. Acestea sunt extrem de sigure, iar pe lângă o construcție solidă, pot fi ancorate în podea făcând astfel imposibilă sustragerea acestora.

Seifurile mobilier cu ancorare în podea sunt ușor de camuflat

Seifuri mobilier cu ancorare în podea prețuri ieftine

Seif dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia

Este recomandat ca seifurile în general să fie montate în locuri în care persoanele neautorizate nu pot avea acces. Astfel vor fi diminuate șansele ca cineva să încerce să pătrundă în seif prin efracție sau în unele situații să sustragă seiful cu totul.

Există însă situații în care spațiul reprezintă o problemă și astfel seifurile trebuie camuflate sau integrate în mobilier. Pentru aceste situații sunt recomandate seifuri mobilier cu ancorare în podea. Grație accesoriilor de care dispun, montarea se face ușor și în siguranță.

Ancorarea în podea sporește gradul de siguranță

Fiecare detaliu conteaza, iar acest lucru nu trebuie scăpat niciodată din vedere. Astfel că pe lângă o construcție solidă și un design modern, aceste seifuri mobilier cu ancorare în podea Siscia CSF oferă un plus de siguranță datorită posibilității prinderii în podea.

La capitolul construcție, corpul seifurilor Siscia CSF este alcătuit din pereți multipli și umplutura de beton de înaltă rezistență. De asemenea, ușa beneficiază de o construcție trilaterală de 145 mm.

Seifurile mobilier cu ancorare în podea cu blocare cu dublu bit oferă securitate bunurilor de valoare

Sistemul de închidere în cazul acestor seifuri mobilier cu ancorare în podea Siscia CSF este unul pe care utilizatorul se poate baza în orice circumstanță. Blocarea se realizează cu dublu bit atât la ușă cât și la sertar (în pachet sunt incluse 2 chei).

În plus, pentru o mai bună manevrabilitate a seifului, ușa beneficiază de un unghi de deschidere de 180 de grade.

Descrierea seifului dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia CSF

Seiful dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia este recomandat atât pentru unitățile de cazare, cât și pentru uz rezidențial, oferind posibilitatea păstrării în siguranță a obiectelor importante sau valoroase. Realizat din material rezistent de înaltă calitate și având o greutate de aproximativ 400 de kilograme, acest seif poate fi ancorat în podea cu ajutorul accesoriilor de care dispune. Seiful dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia are un corp cu pereți multipli și umplutura de beton de înaltă rezistentă, închizându-se cu ajutorul unui sistem de blocare cu dublu bit. În partea superioară, seiful dulap pentru mobilier cu ancorare în podea Siscia are un sertar cu închidere separată, în el fiind posibilă păstrarea actelor sau a cârdurilor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif dulap pentru mobilier cu ancorare în podea, dar și despre alte seifuri pentru mobilă, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Descoperă avantajele unor seifuri mobilier cu ancorare în podea, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor