Cu un seif perete cu cifru mecanic ai siguranță în fața hoților

0

Este bine să luați în calcul cât mai multe aspecte în momentul în care alegeți să vă depozitați în siguranță bunurile de valoare. Trebuie aleasă cea mai bună soluție de securitate astfel încât în eventualitatea unei tentative de furt, obiectele valoroase să rămână intacte.

Un seif perete vă va ajuta să scapați de griji atunci cand aveți de depozitat obiecte de valoare, precum banii, bijuteriile, actele personale sau cele ale firmei. Grație sistemelor cu cifru mecanic, accesul la conținutul seifului se va dovedi ușor pentru utilizator și imposibil pentru atacatori.

Unde este nevoie de un seif perete?

Seif de perete cu cifru mecanic

Seif de perete cu cifru mecanic în 3 puncte Sobek DRA

Când vine vorba de locația în care poate fi folosit un seif perete, lucrurile sunt clare. O astfel de soluție de depozitare se pretează atât unei instituții publice, cât și locuinței personale, reușind să facă față cu brio în fața unei efracții.

Un seif perete prezintă marele avantaj că poate fi integrat foarte ușor în perete, asigurând astfel un plus de siguranță bunurilor de valoare depozitate în interior. Totodată, posibilitatea integrării în perete va contribui și la camuflarea eficientă a seifului. De exemplu, în fața acestuia poate fi agățat un tablou și astfel seiful va fi de neobservat.

Încuietoarea și certificările unui seif perete au o importanță deosebită

Certificările în sine reprezintă o caracteristică extrem de importantă pentru orice seif. Acestea atestă calitatea seifului și nivelul de siguranță pe care acesta îl oferă. Același lucru poate fi spus și despre încuietoarea unui seif. Aceasta trebuie să ofere un nivel ridicat de siguranță și să poată fi acționată ușor de către utilizator.

De exemplu, acest seif perete Sobek DRA beneficiază de certificare EN 14450 cu nivel de securitate 2, iar în ceea ce privește sistemul de închidere, acesta are la bază o ială cu barbie dublă și un sistem cu cifru mecanic cu combinație în 3 puncte.

Un seif util îmbină siguranța cu design-ul modern

Este important ca un seif perete să ofere siguranță pentru obiectele de valoare, însă poate la fel de important este ca acesta să beneficieze și de un design modern. În acest fel, seiful poate fi ușor de integrat într-un mediu de lucru.

În cazul acestui seif perete Sobek DRA, se poate spune că utilul este îmbinat cu plăcutul. Construcția solidă și sistemul de închidere cu barbă dublă și cifru mecanic cu combinație în 3 puncte oferă siguranță ridicată. De partea cealaltă, posibilitatea integrării în perete și culoarea albastru deschis, fac acest seif perete Sobek DRA un accesoriu de nelipsit.

Descriere seif de perete cu cifru mecanic în 3 puncte Sobek DRA

Seifuri cu cifru mecanic de perete de dimensiuni variabile, certificate conform EN 14450 cu nivel de securitate 2, recomandat pentru locuințe, birouri, magazine. Seifurile Sobek au în plus inclusă și ială mecanică cu bărbie dublă și 2 chei. Seifuri mici și de bună calitate, se integrează foarte ușor în perete și asigură protecția bunurilor dvs. Aceste seifuri devin un instrument eficace în diminuarea pagubelor cauzate de efracție.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de perete, dar și despre alte seifuri de zidit în perete, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Cu un seif perete cu cifru mecanic ai siguranță în fața hoților, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor