Află de ce merită să investești în seifuri de perete

2

Încă din cele mai vechi timpuri, obiectele de valoare au fost mereu depozitate cu atenție. Acest lucru este valabil și în zilele noastre, când indiferent de locație trebuie mereu avut în vedere faptul că bunurile de preț au nevoie de o protecție suplimentară împotriva hoților sau a altor pericole ce le pot degrada.

Este important să investiți în seifuri pe care să vă puteți baza și care să ofere suficient spațiu de stocare. Vă puteți bucura de aceste caracteristici dacă investiți în seifuri de perete. Acestea sunt special concepute pentru a oferi un nivel optim de siguranță.

Cum sunt fixate seifurile de perete?

Seifuri de perete cu broască mecanică

Seifuri de perete cu broască mecanică Acropole III – 51101 TRZ

Față de seifurile clasice care pot cădea ușor pradă atacatorilor, gama de seifuri de perete prezintă avantajul că pot fi fixate în perete. În acest fel se elimină posibilitatea ca seifurile să poate fi distruse sau sustrase.

Procedura de fixare a unui seif în perete este una complexă. Aceasta presupune fixarea în fier beton, iar apoi seiful este cimentat pentru a forma un tot unitar cu peretele. În acest fel este facilitat și accesul la ușa din față a seifului.

Seifurile de perete sunt ușor de camuflat și nu pot fi sustrase cu totul de către hoți

Există numeroase situații în care hoții au reușit să fure seiful cu totul. Aceasta posibilitate poate fi acum exclusă cu ajutorul unor seifuri de perete. Acestea au de partea lor marele avantaj că odată fixate în perete, nu pot fi sustrase cu totul de către hoți.

Astfel, chiar dacă locuiți într-un loc mai retras, în eventualitatea în care cădeți pradă unui atac, hoții nu vor zăbovi prea mult timp în încercarea de distruge sau sustrage seiful. Acest lucru este aproape imposibil.

Seifurile de perete cu broască mecanică Acropole III – 51101 TRZ sunt certificate A MABISZ

De exemplu, aceste seifuri de perete Acropole III – 51101 TRZ permit stocarea în siguranță a documentelor, precum și a obiectelor de valoare. Acestea sunt fabricate din oțel de cea mai bună calitate, iar ușa este alcătuită dintr-un perete dublu.

La capitolul încuietoare, lucrurile stau cum nu se putea mai bine. Aceste seifuri de perete Acropole III – 51101 TRZ beneficiază de o broască mecanică certificată conform normelor EN 1300, categoria A. La toate acestea se adaugă și posibilitatea fixării în în perete, fapt pentru care aceste seifuri de perete Acropole III – 51101 TRZ, se dovedesc a fi extrem de sigure.

Descriere seifuri de perete Acropole III – 51101 TRZ

Seifurile zidite în perete permit stocarea în siguranță a documentelor, obiectelor de valoare. Fixate în fier beton și apoi cimentate pentru a formă un tot unitar cu peretele, exclud posibilitatea de ridicare a seifului cu totul și permit astfel accesul doar la ușă din față. Trebuie avuta în vedere că la față locului urmează să se execute o adevărată lucrare de fixare a seifului în zid. Chiar dacă aveți o locuința izolată de comunitate, cei mai mulți hoți se lasă păgubași deoarece timpul de acționare este foarte mare și necesită foarte mult zgomot. Țelul dvs va fi atins: păstrarea în siguranță a obiectelor de valoare. Că și seifurile „de mobilier”, seifurile „de perete” au feroneria incorporată și sunt prevăzute cu o balama de-a lungul ușii.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de perete cu broască mecanică, dar și despre alte seifuri de zidit în perete, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Află de ce merită să investești în seifuri de perete, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor