Cum să găsim un dulap documente clasificate bun pentru birou?

0

La birou se vor găsi mereu documente care trebuie stocate în locuri special amenajate. Principalul obiectiv este acela de a le păstra departe de pericole, precum sunt furturile, incendiile sau accesul persoanelor neautorizate la informațiile confidențiale. O metodă modernă și eficientă în același timp pentru a putea face oferi siguranță documentelor de valoare este reprezentată de un dulap documente clasificate.

Pentru a găsi un dulap documente clasificate de calitate trebuie să analizăm cu atenţie următoarele caracteristici.

Caracteristici dulap documente clasificate de calitate

  • Dulap documente clasificate certificat EN 14450 preț

    Dulap documente clasificate certificat EN 14450 Glanis BRD

    Structura dulapului – Este important ca un dulap documente clasificate să se bucure de o construcție solidă care să poată face față în siutații limită. Astfel, structura dulapului trebuie să aibă la bază materiale de înaltă calitate rezistente peste timp.

  • Dacă este rezistent antiefracţie – Rezistența antiefracție este un aspect primordial pentru un dulap documente clasificate. O bună rezistență împotriva efracției se va evidenția în menținerea integrității documentelor stocate în interior chiar indiferent de iscusimea atacatorilor.
  • Certificarea după care se ghidează – Un aspect care își spune cuvântul de fiecare dată când vine vorba de calitatea unui dulap documente clasificate este reprezentat de certificarea pe care dulapul a obținut-o. Certificarea, de exemplu EN 14450, poate fi privită precum oglinda unui seif, deoarece o certificare va reflecta calitatea unui dulap documente clasificate și capabilitatea acestuia de a menține conținutul său în siguranță.
  • Ce tip de încuietoare are – Sistemul de închidere trebuie să fie unul sigur, dar în același timp ușor de acționat de către utilizator. Indiferent de tipul de încuietoare, fie că ne referim la sistem de închidere mecanic cu cheie, fie că vorbim despre un sistem de închidere electronic, acesta este proiectat să reziste atacurilor.
  • De ce tip şi cât de rezistente sunt balamalele – Balamalele permit o deschidere amplă a ușii, iar grație tehnologiei moderne de fabricație, ele pot fi dotate cu sistem eficient antirupere.
  • Dacă poate fi personalizat după mărimea dorită – Fiecare persoană are nevoile sale, iar aspectul acesta trebuie luat în considerare. Drept urmare, un dulap documente clasificate ce poate fi personalizat în funcție de mărimea dorită este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din niciun birou.

Descriere amănunțită a seifurilor antiefracție EN 14450 pentru documente

Seria de seifuri antiefracție Glanis BRD oferă un grad ridicat de siguranță. Corpul seifurilor este construit dintr-un perete dublu din oțel presat la rece, peretele exterior având o grosime de 5 mm, iar peretele interior o grosime de 2 mm. Din seria Glanis BRD fac parte seifurile pentru documente, în care se pot depozita dosare cu acte, arhive și așa mai departe. Pentru satisfacerea nevoilor clienților, aceste seifuri pentru documente sunt disponibile în mai multe dimensiuni.

Seifuri din seria Glanis BRD au fost concepute pentru a respectă standardele europene EN 14450. Sunt seifuri antiefracție, supuse unor teste riguroase de atac cu instrumente de efracție, cum ar fi răngi, ciocane, bormașini și alte instrumente folosite de hoți. Certificarea se bazează pe nivelurile minime de rezistentă, timpul total de testare, testul de rezistentă și punctul de ancorare a instrumentelor folosite. Acestea ating standardul S2.

Pentru mai multe detalii despre acest seif antiefracție EN14450 pentru documente, dar și despre alte seifuri certificate EN14450, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cum să găsim un dulap documente clasificate bun pentru birou?, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor