De ce să alegi seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului încastrabile în podea?

0

În cele mai multe situații, în cazul unui incendiu, obiectele de valoare suferă o degradare considerabilă sau în cele mai nefericite situații, acestea sunt distruse în totalitate. Când ne referim la obiecte de valoare, putem include și hard-ul calculatorului.

Hard-ul unui calculator reprezintă o componentă extrem de importantă cu ajutorul căreia pot fi stocate informații în format digital. În cazul în care în memoria unui hard sunt stocate informații vitale care au nevoie de o protecție suplimentară, atunci cu siguranță este nevoie de seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului. Acest tip de seifuri sunt concepute pentru a proteja hard-ul și, implicit, informațiile stocate pe acesta, chiar și în cele mai extreme situații, precum sunt incendiile sau tentativele de furt.

Cu seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului îți protejezi tehnologia

Seif de podea antifoc și antiefracție pentru hard Silvanus DRA

Seif de podea antifoc și antiefracție pentru hard Silvanus DRA

Tehnologia face parte din viața noastră în orice moment, iar pe zi ce trece aceasta se dezvoltă în mod rapid. Informațiile sunt stocate preponderent în format digital și în cantități din ce în ce mai mari. Printre dispozitivele pe care sunt inscripționate datele se numără și hard-diskul calculatorului.

Astfel, dacă alegeți să investiți în seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului, cu siguranță vă veți putea bucura de siguranța datelor personale. Practic, aceste seifuri reprezintă un accesoriu perfect al tehnologiei, oferind siguranța de care nevoie.

Posibilitatea de a prinde în podea seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului oferă o mai mare siguranță

Când vine vorba de fiabilitatea unor seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului, lucrurile stau bine. Acestea sunt prevăzute cu sisteme antiefracție și cu accesorii ce permit ancorarea seifurilor în podea, pentru o mai bună siguranță.

De exemplu, aceste seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului Cilvanus DRA construite după norma VDMA 24992 au o dimensiune redusă și sunt special proiectate pentru depozitarea hard-ului. Totodată oferă protecție împotriva efracției, ridicând nivelul de siguranță la parametri optimi.

Gama de seifuri Silvanus DRA, construită după norma VDMA 24992

Gama de seifuri pentru hard-ul calculatorului VDMA 24992 este una extrem de fiabilă și respectă norma VDMA 24992 care garantează o construcție solidă ce are la bază materiale de calitate și iale rezistente împotriva efracției.

Descriere seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului Silvanus DRA

Seif mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea seifului de tip hard, oferind protecție la efracție fiind construit conform VDMA 24992. Seiful Silvanus este prevăzut cu închidere mecanică, având ială cu bărbie dublă, rezistentă la efracție. Aceste seifuri pot fi încastrabile sau ancorate la podea. Seifurile de calitate vor fi întotdeauna un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor.

Mai multe detalii despre acest seif încastrabil sau de podea Silvanus DRA, dar și despre alte seifuri mecanice găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
De ce să alegi seifuri antiincendiu pentru hard-ul calculatorului încastrabile în podea?, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor