Cu un dulap ignifug tip seif elimini pagubele produse de incendii

2

În foarte multe cazuri, incendiile reușesc să provoace pagube semnificativ mai mari decât un eventual furt. În astfel de cazuri este recomandat ca seiful ales să poată oferi obiectelor de valoare depozitate în interiorul acestuia protecție împotriva incendiilor.

O soluție excelentă care poate oferi atât protecție antifoc, cât și antiefracție este constituită de un dulap ignifug tip seif certificat EN 1143-1. Un astfel de dulap este ideal atât pentru a proteja obiectele de valoare din propria locuință, dar poate fi achiziționat și pentru firmă, clădiri de birouri sau instituții publice.

Incendiile, un pericol constant pentru orice locuință

Seifuri ignifuge prețuri ieftine

Seif ignifug cu cheie, cifru mecanic sau blocare electronică Sunland PRT

Din păcate, incendiile pot avea efecte devastatoare asupra unei locuințe sau firme și implicit asupra obiectelor de valoare. Din această cauză, specialiștii recomandă ca pentru a putea reduce cât mai mult posibil eventuale daune provocate de izbugnirea unui incendiu să investim în echipamente de protecție de calitate.

Astfel, fie că un incediu izbugnește din cauza unui scurt-circuit, unui accident sau mai grav, este provocat de cineva rău intenționat, acestea reprezintă un pericol constant pentru orice locuință.

Cu un dulap ignifug tip seif elimini riscul deteriorării bunurilor în caz de incendiu

În fiecare locuință există bunuri de valoare pe care le dorim în siguranță în cazul unui pericol. Prin pericol ne putem referi fie la furturi, fie la un incendiu. Astfel că, în asemenea situații un dulap ignifug tip seif se va dovedi un aliat de nădejde, cu ajutorul căruia obiectele de valoare nu vor suferi daune în cazul unui incendiu.

De exemplu, acest dulap ignifug tip seif Sunland PRT este special construit pentru a oferi protecție ridicată documentelor și bunurilor de valoare atât în cazul unei efracții, cât și în cazul unui incendiu.

Alege un dulap ignifug tip seif din gama certificată Sunland PRT

Un dulap ignifug tip seif din gama Sunland PRT reprezintă o investiție înțeleaptă prin care utilizatorul își asigură securitatea obiectelor de valoare indiferent de situații. Pentru construirea unui astfel de dulap ignifug tip seif sunt folosite materiale de bună calitate care corespund celor mai înalte standarde.

Un dulap ignifug tip seif Sunland PRT este certificat antiefracție conform standardului european de siguranță EN 1143-1, având un nivel de securitate S1. În plus, acesta beneficiază și de certificare antifoc LFS 30P conform standardului EN 15659.

Descrierea seifului ignifug cu cheie, cifru mecanic și blocare electronică Sunland PRT

Seiful ignifug cu cheie, cifru mecanic și blocare electronică Sunland PRT este construit pentru a oferi protecție documentelor și bunurilor de valoare în cazul efracției sau incendiului. Utilizând materiale special, aceste seifuri cu trei modalități de blocare diferite sunt foarte commode și practice și corespund în același timp tuturor normelor europene aplicate seifurilor antifoc și antiefracție. Seiful ignifug cu cheie, cifru mecanic și blocare electronică Sunland PRT prezintă ușă și corp fabricate cu doi pereți sudati, umpluți cu beton rezistent la foc, permite ancorarea în podea și se livrează în mod standard cu cheie cu dublu bit de înaltă calitate. În cazul în care utilizatorii doresc un alt fel de tip de blocare pentru acest seif ignifug Sunland PRT, pot alege, la cerere, între sistem de blocare electronică sau blocare cu cifru mecanic.

Pentru mai multe detalii despre acest seif ignifug cu cheie, dar și despre alte seifuri certificate EN 1143-1, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Cu un dulap ignifug tip seif elimini pagubele produse de incendii, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor