Depozitare în siguranță a documentelor cu un dulap antiefracție și antifoc cu închidere electronică Andetobe RTR

1

Toate companiile și instituțiile administrează documente de mare importanță, unele chiar irecuperabile. De aceea, actele respective trebuie securizate în permanență.

Cum se depozitează în siguranță actele?

Dulap antiefracție și antifoc cu închidere electronică preț

Dulap antiefracție și antifoc cu închidere electronică SB 195 Premium

Un dulap antiefracție și antifoc este o soluție viabilă în acest sens, pentru că oferă o serie de avantaje utilizatorului. Un asemenea dulap antiefracție și antifoc trebuie să fie bine construit, rezistent și încăpător. La fel de important, un dulap pentru documente de calitate trebuie să ofere actelor protecție împotriva incendiilor și furturilor.

Cea mai mare amenințare asupra documentelor rămâne, însă, focul. Dulapurile pentru documente disponibile astăzi pe piață sunt fabricate din materiale dure, incasabile, tocmai pentru a asigura documentelor protecție ireproșabilă. Iată câteva lucruri pe care e bine să le știți înainte să cumpărați un dulap antiefracție și antifoc pentru acte:

Pentru ca actele dumneavoastră să fie stocate în deplină siguranță, cumpărați un dulap care cu o rezistență antifoc de cel puțin 30 de minute. Potrivit specialiștilor, hârtia arde la temperatura de 451 de grade, astfel încât aveți nevoie de un produs capabil să reziste la o asemenea temperatură.

Pentru stocarea în siguranță a documentelor, atenție la dimensiuni!

Înainte să achiziționați un dulap antiefracție și antifoc pentru acte, e important să stabiliți exact volumul de documente ce trebuie protejat, deoarece există riscul ca dulapul să nu fie suficient de încăpător. Dacă ați găsit un seif și intenționați să îl cumpărați, fiți foarte atenți la dimensiunile lui. E mai bine să vă rămână spațiu și pentru alte acte, decât să fie mult prea mic pentru cele existente.

De asemenea, nu stocați fotografii sau date stocate pe suport media într-un dulap pentru acte. În cazul nefericit al unui incendiu, din cauza sensibilității acestora, datele media se pierd imediat. Pentru ele există seifuri speciale, extrem de rezistente la foc, disponibile la prețuri avantajoase.

Acest dulap antiefracție și antifoc cu închidere electronică Andetobe RTR poate stoca un volum mare de acte, are rezistență la foc și la atacuri și e fabricat din materiale durabile. Marele avantaj al acestui dulap antiefracție și antifoc e sistemul de închidere electronic, sistem avansat care asigură un plus de protecție.

Descriere succintă dulap antiefracție și antifoc de documente tip seif SB 195 Premium

În orice afacere, actele au o importanță covărșitoare și fiecare proprietar este dator să le ofere cea mai bună protecție. Achiziționând un dulap antiefracție și antifoc veți avea parte de protecție dublă împotriva amenințărilor cum sunt hoții și incendiile. Acest dulap antiefracție și antifoc SB 195 Premium cu închidere electronică reprezintă cea mai bună alegere dacă administrați o afacere sau o instituție, pentru ca are o rezistența antifoc de 30 minute pentru hârtie, izolație specifică antifoc în ușă și în pereți și bandă specială împotriva temperaturii pe tot perimetrul ușii.

Mai multe informații despre acest dulap antiefracție și antifoc, dar și despre alte dulapuri pentru acte și documente găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Depozitare în siguranță a documentelor cu un dulap antiefracție și antifoc cu închidere electronică Andetobe RTR, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor