Dulapuri blindate certificate

0

Seifurile sau dulapurile metalice, cum mai sunt numite, sunt cel mai bun răspuns la întrebarea „Cum îmi mențin bunurile în siguranță?” Acestea sunt o soluție mult mai bună decât aceea de a ține bunurile în casă, la voia întâmplării și la îndemâna oricui reușește să pășească sau să pătrundă în locuință sau în birou. Desigur, jafurile nu sunt singurul pericol la care bunurile sunt expuse, din păcate. Acestea pot fi victime ale incendiilor, ale dezastrelor naturale, ale inundațiilor. Un seif instalat în casă sau la birou are rolul de a avea grijă de bunurile utilizatorilor atunci când aceștia nu sunt acolo să o facă.

Lucrurile pe care nu ni le putem permite să le pierdem nu sunt tot timpul o preocupare pentru noi. De multe ori nu ne dăm seama cât de valoroase sunt acestea până nu suntem puși în situația de a trăi fără ele. Spre exemplu dacă cele mai importante documente dispar, adică sunt furate, lucrurile se complică. Nu putem face nimic din ceea ce privește procesul de progres al afacerii noastre până când nu am refăcut toate actele. Sau să luăm un exemplu și mai simplu. Dacă suntem victimele unui jaf, iar printre lucrurile furate se numără și laptopul din birou unde sunt stocate toate datele esențiale, vom pierde foarte mult timp în care încercăm să le recuperăm. Pentru a evita aceste situații putem să apelăm la seifuri blindate. Asemenea seifuri sunt și:

Dulapuri blindate ieftine

Dulapuri blindate certificate

Dulapurile blindate certificate. Acesta este un dulap cu uşa blindată care are feroneria şi balamalele astfel prevăzute, ca uşa să se deschidă la 180 grade, lăsând spaţiu de interior liber. Acesta este un dulap metalic de calitate superioară ce se fixează în podea, acţionează pe baza unei chei, iar în caz de deschidere forţată se activează sistemul de închidere care este protejat de un închizător pasiv. Seiful este certificat şi rezistent la orice fel de incendiu, conceput pentru a proteja bunurile şi valorile personale. Se închide în 4 direcţii şi 12 puncte, cu bolţuri de oţel de 30 mm diametru şi mai are o caracteristică ascunsă.

Seifurile certificate sunt seifuri de calitate superioară. Acest dulap blindat este întărit cu aşa numitele ”depozite sandwich”, şi în caz de spargere îşi schimbă structura. Rezistă în caz de incendiu o anumită perioadă de timp protejând documentele sau valorile din interior până la intervenţia pompierilor. Are avantajul că securitatea sa constă în mecanismul de închidere la interior şi de forma cheii. Uşa are perete triplu şi încuietorile sunt special întărite contra spargerilor prin găurire.

Informații în plus despre dulapurile blindate certificate sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri blindate certificate, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor