Dulapuri certificate pentru arme și muniție – siguranță pentru investiție, dar mai ales pentru cei dragi

0

Decizia de a păstra o armă în casă este una foarte serioasă și trebuie tratată ca atare. Dacă decizia e deja luată trebuie să luați în calcul faptul ca acesta nu vă vizează numai pe dumneavoastră și pasiunea pe care o aveți. Dimpotrivă, este o decizie care poate îi poate afecta și pe membri familiei sau pe cei care pășesc pragul locuinței voastre. Luarea măsurilor de precauție necesare este vitală, mai ales dacă în locuință sunt copii sau adolescenți. În același timp, trebuie să vă asigurați că arma poate fi accesată cu ușurință dacă se întâmplă să aveți nevoie urgentă de ea, spre exemplu în cazul unor jafuri sau efracții. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a le păstra într-un dulap certificat pentru arme și muniție.

Dulapuri pentru arme si munitie la pret redus

Dulapuri certificate arme si munitie

Deși accidentele cauzate de arme de foc sunt legate cel mai adesea de adolescenți, acestea pot viza și copii mai mici. Aceștia din urmă sunt cele mai susceptibili de a fi răniți. Aceștia se pot răni ei înșiși sau îi pot răni pe colegii de joacă. Ei nu-și dau seama că armele găsite prin casă pot fi încărcate, sau că sunt diferite de armele de jucărie. Astfel, cu toate că armele sunt achiziționate în principiu pentru autoapărare sau pentru vânătoare, ele pot ajunge să facă rău persoanelor nevinovate. De aceea este esențial ca armele să sta acolo unde le este locul adică în:

Dulapul certificat pentru arme și muniție. Dulapurile Chamelaeon 7 Queen sunt alcătuite din tablă de oţel de 3 mm, cu încuietoare certificată „A” ce corespunde noilor cerinţe în privinţa siguranţei păstrării armelor. În dulapul pentru arme Chamelaeon 7 Queen pot fi păstrate 7 arme, muniţie şi alte accesorii de vânătoare. Aceste sunt foarte utile vânătorilor nu doar pentru că sunt echipate cu broască mecanică, dar au uşi întărite, construcţie puternică şi opun rezistenţă atacurilor.

Cutia de muniţie a acestor dulapuri este certificată conform standardelor VDMA 24 992, categoria „B”, echipată cu închizătoare certificată EN 1300, categoria „A”, astfel încât poate fi folosită ca şi cutie de valori. Cutia de muniţii cu perete dublu are încuietoarea separată. Acest dulap are uşa întărită, cu perete dublu şi reazemul din burete pt. arme este astfel conceput încât pot fi păstrate în dulap şi puşti cu lunetă.

Informații suplimentare despre aceste dulapuri certificate pentru arme şi muniție sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri certificate pentru arme și muniție - siguranță pentru investiție, dar mai ales pentru cei dragi, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor