Dulapurile blindate mecanice pentru o siguranță de neclintit

0

Protejarea bunurilor reprezintă întotdeauna un lucru esențial, fie că vorbim despre perioade dificile din punct de vedere financiar, fie că e vorba de perioade prospere. Cei care și-au făcut din jafuri un stil de viață ar face orice pentru bani. Din păcate, tot ei sunt cei care adună, în timp, din ce în ce mai multă experiență și o fac cu o dexteritate tot mai mare. Jafurile au ajuns la ordinul miilor și se înmulțesc pe an ce trece. Aproape că nu mai există persoane care să fi fost victimele unor jafuri sau măcar să cunoască persoane care au fost jefuite.

Dulapuri blindate la preț redus

Dulapuri blindate mecanice

Însă bunurile nu trebuie protejate numai de furt. Acestea trebuie ținute în siguranță și de la dezastrele naturale precum incendiile, inundațiile, furtunile sau cutremurele ce pot surveni în orice moment. De cele mai multe ori, în timpul acestor întâmplări, oamenii sunt obligați să evacueze locuința și să lase bunurile în urmă, expuse la toate pericolele. Metodele principale de securizare a acestor bunuri sunt seifurile. Acestea pot păstra în siguranță documentele, banii, bijuteriile, produsele de artă. În acest fel ele sunt ferite de toate pericolele și se reduce inclusiv riscul ca actele importante să ajungă în mâinile persoanelor neautorizate sau răuintenționate. Seifurile blindate mecanice sunt una dintre soluțiile disponibile:

Dulapurile blindate mecanice Aquaris sunt un instrument eficace pentru limitarea pagubelor. De multe ori, acestea reprezintă ultimul obstacol pentru împiedicarea furturilor, a pagubelor provocate de incendii catastrofale, dar şi a folosirii abuzive a informaţiilor în urma furtului. Acest seif mecanic este protejat de un închizător pasiv care se activează în caz de deschidere forţată. Este rezistent la foc şi în caz de spargere îşi schimbă structura. Are încuietorile special întărite contra spargerilor prin găurire şi izolaţie ignifugă între pereţi.

Acest dulap blindat mecanic de calitate superioară este alcătuit din oţel de calitate prevăzut cu balamale şi feronerie construit în așa fel încât uşa se deschide la 180 grade. Precum seiful mecanic, acest dulap este securizat cu ajutorul unei chei. Este rezistent la incendiu, certificat şi îşi atinge deopotrivă scopul antiefracţie. Corpul dulapului este întărit cu aşa numitele ”depozite sandwich” şi se închide în 4 direcţii şi 12 puncte. Se fixează în podea și are posibilitatea instalării unui sistem de alarmă.

Informații în plus despre dulapurile blindate mecanice sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Dulapurile blindate mecanice pentru o siguranță de neclintit, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor