Eleganță și bun-gust cu dulapurile pentru arme placate cu lemn Derzelas

0

Armele au nevoie de multă atenție și grijă pentru a dăinui în timp, orice proprietar de arme știe acest lucru. Ce presupune acest lucru? Armele trebuie păstrate într-un loc special, din motive de siguranță. Un dulap pentru arme placat cu lemn reprezintă cea mai eficientă metodă de a securiza o armă și, totodată, de a-i proteja pe cei dragi de pericole.

Avantajele dulapurilor pentru arme placate cu lemn

Dulapurile pentru arme placate cu lemn pot fi caracterizate astfel: durabilitate, rezistență superioară, eleganță și frumusețe. Pe lângă aceste calități, un asemenea produs au capacitatea de a proteja armele de foc împotriva prafului și umidității din exterior.

Dulapuri pentru arme placate cu lemn Derzelas BRD

Dulapuri pentru arme placate cu lemn Derzelas BRD

Un alt avantaj al dulapurilor pentru arme placate cu lemn este spațiul, astfel de seifuri fiind foarte generoase, pentru ca dumneavoastră să aveți posibilitatea să vă păstrați toate armele securizate, în același loc.

Cum să alegeți un dulap pentru arme placat cu lemn potrivit pentru dumneavoastră?

Alegerea unui dulap pentru securizarea armelor de foc poate fi extrem de simplă dacă sunteți atenți la câteva aspecte importante.

În primul rând, orice dulap care securizează arme trebuie să aibă un rating mare de siguranță antifurt. Acesta trebuie să dispună de o structură internă rezistentă, balamale anti-rupere, un corp dur și mecanisme de închidere durabile.

Când alegeți un anumit sistem de blocare pentru dulap, gândiți-vă la persoanele pe care vreți să le țineți departe de arme. Dacă răspunsul este familia dumneavoastră, nu veți avea nevoie de un mecanism de blocare sofisticat. Pe de altă parte, dacă grija principală sunt hoții, alegeți un sistem de blocare cu o siguranță sporită.

Un alt aspect ține de capacitatea dulapului pentru arme. Pentru a alege mărimea potrivită, stabiliți exact numărul de arme din colecția dumneavoastră, precum și numărul de arme pe care vreți să îl adăugați în viitor. Nu uitați, pe lângă arme, trebuie să securizați și muniția.

Unele dulapuri pentru arme dispun de compartimente speciale pentru muniție, un mare avantaj pentru proprietarii de arme de foc. Dulapurile pentru arme placate cu lemn Derzela sunt disponibile în mai multe dimensiuni, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Dulapuri pentru arme placate cu lemn Derzelas BRD

Dulapurile pentru arme placate cu lemn fac parte din una dintre cea mai nouă serie de produse Derzelas BRD, a cărui obiectiv a fost de a combina un interior rafinat și elegant, cu un exterior la fel de stilat. Dulapurile sunt placate cu lemn masiv, având o grosime de 20 mm, disponibile în 5 variante de culori și tip de lemn.

Inițial aceste dulapuri au fost concepute în mod special pentru a depozita și a păstra în siguranță arme, puști de vânătoare, obiectiv atins cu succes, deoarece aceste dulapuri pentru arme sunt certificate antiefracție, atingând gradul S1 al standardul EN 14450. Dulapurile pentru arme din seria Derzelas BRD reprezintă răspunsul potrivit pentru cererea pieței a unul dulap pentru arme de încredere, securizat antiefracție, venind în același timp cu un aspect elegant, plăcut privirii.

Mai multe modele de dulapuri pentru arme vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Eleganță și bun-gust cu dulapurile pentru arme placate cu lemn Derzelas, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor