Fiecare birou trebuie să aibă un dulap pentru documente şi dosare

1

În interiorul fiecărui birou se găsesc documente și dosare în cadrul cărora se pot regăsi informații confidențiale despre firmă sau anumiți clienți. Acestea trebuie să fie păstrate în siguranță departe de orice fel de pericol și totodată de ochii persoanelor neautorizate.

Un dulap pentru documente și dosare este perfect pentru a putea ține în siguranță aceste bunuri de valoare pentru firmă. Acestea sunt produse într-o paletă largă și fac posibilă păstrarea documentelor în siguranță. De asemenea, sunt extrem de elegante și pot fi adaptate oricărui tip de birou.

Documentele şi dosarele firmei trebuie protejate de furturi şi incendii

Dulap pentru documente şi dosare cu încuietoare certificată de calitate

Dulap pentru documente şi dosare cu încuietoare certificată Delphinus2 36102 TRZ

Din păcate tot mai des auzim știri la televizor sau radio despre spargeri și furturi ce au ca victime chiar și firme deja consacrate. În urma unor asemenea eventimente se pot pierde documente și dosare importante pentru firma respectivă.

Pe lângă aceste tipuri de evenimente se mai pot ivi și alte tipuri de situații extreme, cum ar fi, de exemplu, incendiile. Acestea pot distruge într-un timp extrem de scurt documente, acte importante sau bani. De aceea este indicat ca pentru protecția documentelor, dosarelor și banilor din cadrul unei firme, depozitarea să se facă într-un dulap pentru documente și dosare.

Alege un dulap pentru documente şi dosare cu încuietoare certificată EN 1300

Certificarea EN 1300, reprezintă un tip de certificare, ce este acordată doar unui dulap pentru documente și dosare, care îndeplinește anumite criterii de securitate impuse. Astfel, un dulap ce are o astfel de certificare, garantează siguranța bunurilor depozitate înăuntrul său.

Dulapul pentru documente și dosare Delphinus2 36102 TRZ are încuietoare certificată conform EN 1300 categoria „A”și este întărită special contra atacurilor prin găurire. Aceasta se închide în 3 puncte și sporește siguranța documentelor și dosarelor.

Un dulap pentru documente şi dosare din gama Delphinus2 36102 TRZ este sigur şi la un preţ accesibil

Dulapul pentru documente și dosare Delphinus2 36102 TRZ este un dulap ce garantează siguranța documentelor și a bunurilor de valoare. Acesta este o soluție la îndemâna oricărei firme, căci preţul său este accesibil. În plus, el reprezintă o variantă elegantă ce se poate integra în cadrul oricărui tip de birou.

Peretele dublu și întărit al ușii conferă acestuia o mai mare siguranță împotriva spargerilor prin forțare, iar încuietoarea certificată EN 1300 este întărită pentru o mai bună protecție împotriva atacurilor prin forțare.

Prezentare dulap cu încuietoare certificată pentru documente Delphinus 2

Dulapul pentru documente Delphinus2 36102 TRZ vă ajută să țineți departe de ochii persoanelor neautorizate documente, contracte, facturi, ștampile. Dulapurile pentru documente Delphinus sunt produse într-o paletă largă și fac posibilă păstrarea documentelor în siguranța. Se închide în 3 puncte și este prevăzut cu mai multe găuri pentru fixare sporind siguranța banilor și altor valori. Încuietoarea este întărită contra atacurilor prin găurire și ușa conferă o siguranță mai mare împotriva spargerilor prin forțare.

Mai multe detalii despre acest dulap mecanic pentru documente cu încuietoare certificată şi despre alte dulapuri acte şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Fiecare birou trebuie să aibă un dulap pentru documente şi dosare, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor