Un dulap blindat pentru casă, cheia către siguranţa bunurilor personale

0

Siguranţa are o importanţă mare în vieţile noastre. În orice moment ne dorim să îi ştim bine pe cei dragi, dar şi să avem asigurate bunurile de preţ care ne aparţin. Aşa cum firmele pun preţ pe siguranţa documentelor importante, la fel şi în uzul privat trebuie să se conştientizeze pericolul la care ne expunem bunurile de valoare nesecurizate corespunzător.

Un dulap blindat pentru casă, necesar în orice locuinţă

Dulap blindat pentru casă de calitate

Dulap blindat pentru casă Pella G1-55401 TRZ

Un dulap blindat pentru casă este soluţia ideală pentru a ţine în siguranţă bunurile de valoare. Un dulap blindat reprezintă soluţia ideală pentru a ţine în siguranţă bunurile familiei. Fie că vorbim de documente importante, bijuterii, acte sau bani, acestea trebuie să fie în siguranţă şi departe de orice ameninţare.

Dulapul blindat antiefractie Pella G1 55401 TRZ este o soluţie fiabilă şi de încredere. Acesta este un dulap certificat EN 14450, în confomitate cu certificarea EN 1143-1, fapt ce garantează calitatea construcţiei sale.

Alege un dulap blindat pentru casă care îşi schimbă forma în caz de spargere

Dulapul Pella G1 TRZ este un dulap de calitate superioară şi este ideal pentru orice locuinţă, graţie capacităţii sale de a se adapta nevoilor. Acesta dispune de o construcţie bazată pe pereţi dubli din oţel de înaltă calitate. Uşa acestuia este prevăzută cu un perete triplu, cu înveliş din oţel de 12 mm. Încuietorile sunt certificate conform categoriei A şi sunt special întărite contra spargerilor prin găurire.

Corpul dulapului este întărit cu aşa numitele „depozite sandwich”, care în cazul unei spargeri îşi vor schimba structura. Astfel bunurile depozitate într-un dulap Pella TRZ vor rămâne în siguranţă.

Pella TRZ, un dulap blindat pentru casă cu cheie mecanică

Dulapul Pella TRZ este un dulap ce beneficiază de un sistem de închidere ce are la bază o cheie mecanică. Acest lucru îl face mai uşor de manevrat faţă de un dulap cu cifru, nefiind necesară memorarea unui cod. Încuietorile sunt special realizate şi întărite pentru a rezista spargerilor prin găurire.

În interior, dulapul Pella TRZ este foarte bine structurat. Beneficiază de rafturi, fapt ce permite o mai bună organizare a bunurilor depozitate înăuntru. Proiectarea labirintică a uşii sporeşte rezistenţa acestuia în caz de incediu.

Prezentare dulap blindat antifoc cu cheie mecanica Pella G1-55401 TRZ

Dulapul blindat cu cheie mecanică Pella G1 are balamalele și feroneria astfel prevăzute, ca ușa să se deschidă la 180 grade, lasând spațiu de interior liber. Este un dulap de calitate superioară care în caz de spargere își schimbă structura, corpul acestuia fiind întărit cu așa numitele ”depozite sandwich”. Se regăsește în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor personale și bunurilor. Dispune de instalație de alarmare – efracție și proiectarea labirintică a ușii îi sporește rezistență la foc.

Mai multe detalii despre aceste dulapuri blindate cu cheie mecanică şi despre alte seifuri şi dulapuri blindate găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un dulap blindat pentru casă, cheia către siguranţa bunurilor personale, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor