Înlocuieşte vechiul sistem de siguranţă cu un dulap mecanic antiefracţie

2
Dulap mecanic în două uşi testat antiefracţie

Dulap mecanic în două uşi testat antiefracţie

Multe persoane au început să conştientizeze în zilele noastre riscul la care se expun zi de zi în faţa hoţilor, aşa că au început să caute sisteme de siguranţă eficiente. Acesta este un lucru bun, însă de cele mai multe ori clienţii nu ştiu cu exactitate ce sistem de securitate al bunurilor să aleagă.

Un lucru este cert: toată lumea caută calitatea atunci când cumpără un produs destinat securităţii bunurilor proprii.

Studiile arată că în anul 2013 s-au înregistrat în România de două ori mai multe furturi decât în 2012, lucru extrem de trist şi alarmant. Dacă pe de o parte aceste statistici arată că există o şansă de două ori mai mare să fim jefuiţi acum decât în trecut, pe de altă parte ne arată că pericolul este real şi că trebuie să acţionăm ca atare.

Metoda preventivă antiefracţie – achiziţionarea unui dulap mecanic antiefracţie

Un dulap mecanic antiefracţie în locuinţa proprie este cu siguranţă o metodă preventivă în faţa pericolelor. Multe persoane care deţin bunuri de preţ în locuinţa proprie nu le securizează corespunzător, acestea fiind vulnerabile în faţa hoţilor.

Este primordial să conştientizăm pericolul la care ne expunem bunurile dacă nu le asigurăm securitatea şi să investim într-un produs de calitate, precum dulapul mecanic antiefracţie Ukko BRD.

Multe persoane deţin în locuinţa proprie un seif mic, în care nu încap toate bunurile de preţ. Restul sunt depozitate în casă, cu gândul că nu va exista nici un pericol. Această mentalitate este greşită şi ne poate pune în pericol obiectele, aşa că este momentul a schimbaţi vechiul seif neîncăpător cu un dulap mecanic antiefracţie mai mare, care este ideal pentru protejarea obiectelor mai voluminoase.

Despre acelaşi lucru se poate vorbi şi în cadrul multor firme mari, care au nevoie de un sistem de securitate al bunurilor mai mare şi mai eficient.

Dulapul mecanic antiefracţie oferă siguranţa completă pentru bunurile de valoare

Aceste dulapuri asigură o siguranţă completă, având sistem de închidere mecanic la ambele uşi. Ba mai mult, siguranţă se dublează, căci se dispune şi de o închidere suplimentară, cu cheia. Multe modele are dulapului Ukko BRD dispun şi de o închizătoare electronică, care contribuie la siguranţa bunurilor într-un mod extrem de eficient. Pentru a facilita deschiderea, dulapul are mânere exterioare de 60 mm.

Aşadar, dacă doriţi să achiziţionaţi un dulap mecanic antiefracţie Ukko BRD pentru a vă proteja bunurile cu siguranţă veţi face o alegere înţeleaptă.

Descrierea amănunţită a dulapurilor mecanice cu două uşi testatate antiefracţie Ukko BRD

Dulapurile mecanice cu două uşi testatate antiefracţie Ukko BRD reprezintă soluţia perfectă pentru acele locuri în care e mai greu de pătruns şi unde este imposibilă instalarea unor seifurile tradiţionale. Sistemul special de asamblare a acestor dulapuri securizate mecanic cu două uşi va permite instalarea lor atât într-un birou nou, cât şi într-unul pe care deja îl folosiţi, ţinând cont de avantajul că aceste dulapuri testate antiefracţie se pot demonta şi monta cu uşurinţă într-o nouă locaţie.

Mai multe detalii despre dulapuri antiefracţie şi alte sisteme de siguranţă găsiţi pe site-ul seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Înlocuieşte vechiul sistem de siguranţă cu un dulap mecanic antiefracţie, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor

  • Arustei

    Cel pe care as vrea sa-l achizitionez are 3200 de kg. Cum se face livrarea, cum se descarca, va intreb ca sa stiu cum sa ma pregatesc. Mersi

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      Noi va livram prin curierat specializat in coletaria grea pana la adresa mentionata de dumneavoastra. De acolo va trebui sa aveti un utilaj (daca nu aveti sa inchiriati) pentru al putea manipula.

      http://www.seifurile.ro