Mobilier metalic de siguranţă, pentru orice fel de depozitare

0

Atunci când ne gândim la mobilier, cu siguranţă nu ne gândim la dulapuri metalice de siguranţă. Ne gândim la dulapuri de lemn clasice sau la dulapuri din pal, minimaliste. Este şi normal, doar acestea se întâlnesc în fiecare casă, pe când cele de metal le vedem mai rar. Asta nu înseamnă ca sunt mai puţin importante. Ba dimpotrivă, acestea au o mulţime de avantaje şi întrebuinţări. Deşi cândva a fost considerată doar mobilă utilitară, mobila de metal capătă din nou popularitate pentru mai multe motive printre care durabilitate şi întreţinere uşoară. Alte avantaje ale acestui tip de mobilă sunt: eleganţa datorită simplităţii acesteia, rezistenţa la apă, ceea ce lipseşte la lemn sau pal, sunt rezistente pentru că sunt puternice şi grele, fapt ce garantează o durată lungă de viaţă. Atunci când achiziţionaţi o mobilă pentru anumite nevoi, nu trebuie să ignoraţi siguranţa pe care ea o poate oferi. Siguranţa garantată de mobila de metal este lucrul pentru care aceasta este preferată în instituţii publice, şcoli, birouri, spitale, săli de sport sau chiar şi în case. Dulapuri, rafturi şi vestiare sunt doar câteva dintre cele mai preferate obiecte de mobilier din metal. Printre obiectele profesioniste din cele menţionate se numără şi:

Dulapuri metalice de siguranta ieftina

Dulapuri metalice de siguranta ieftina

Dulapuri vestiare suprapuse cu cheie DVS 2 au uşi 1+1, structură din tablă de oţel de calitatea I şi grosime 0,8 mm. Uşi batante ale dulapului vestiar sunt întărite, dotate cu fante de aerisire în partea de sus, jos şi la mijloc, iar balamalele sunt cu deschidere de 180°. Fiecare compartiment este dotat cu bară pentru umeraşe. Sistem de închidere al mobilierului metalic este standard, încuietoarea are 2 chei tip yală cu 150 combinaţii posibilie. Dulapul a beneficiat de vopsire electrostatică cu pulbere structurată antizgârieturi la 200°, de culoarea standard gri deschis Ral 7035.

Rafturile metalice fixe pentru arhivare dosare sunt utile celor care un nevoie de spaţii fixe pentru depozitare şi arhivare de documente sau diverse alte mărfuri. Sistemul de rafturi metalice fixe permite depozitarea unei largi game de produse asigurând totodată un acces facil la acestea. Pentru că nevoile clienţilor variază, rafturile pot fi construite pentru orice tip de marfă şi în orice configuraţie şi dimensiuni, adaptate pentru spaţiul de care dispun utilizatorii.

Rafturi ieftine metalice de sguranta

Rafturi metalice ieftine

Dulapul metalic pentru substanţe periculoase DSP 194 este echipat cu 2 uşi batante şi este realizat din tablă de oţel de calitatea I, cu grosime 0,8 mm. Uşile batante sunt întărite, iar balamalele sunt cu deschidere de 180°. Dulapul este dotat cu 4 tăvi cu pereţi înalţi care permit stocarea substanţelor periculoase, în siguranţă. Poziţia tăvii poate fi modificată în orice moment. Sistemul de închidere este standard, cu încuietoare în 2 puncte. Vopsirea dulapului a fost electrostatică cu pulbere structurată antizgârieturi la 200°, de culoare standard gri deschis Ral 7035.

Mai multe tipuri de dulapuri metalice, dar şi diferite informaţii despre acestea sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Mobilier metalic de siguranţă, pentru orice fel de depozitare, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor