Orice colecționar de albume muzicale sau filme trebuie să aibă seifuri protecție date antifoc

0

Dacă ai o colecție impresionantă de DVD-uri sau CD-uri atunci în mod cert siguranța acestora trebuie să primeze. Astfel de obiecte pot fi ușor distruse în cazul unui incendiu și în același timp pot cădea pradă și persoanelor rău intenționate.

O colecție impresionantă necesită și o investiție pe măsură. O variantă la îndemână oricui este reprezentată de o serie de seifuri protecție date antifoc. Acest tip de seifuri oferă o protecție sporită atât împotriva atacatorilor, cât și împotriva incendiilor.

Dispozitivele magnetice au nevoie de o protecție specială

Seifuri de date cu protecție antifoc prețuri ieftine

Seif de date antifoc în variantă mecanică sau electronică Flora DRA

De-a lungul timpului, metodele de stocare a datelor au avansat în mod vizibil. Acum, în secolul 21, fie că ne referim la filme, muzică sau fotografii, toate aceste date sunt stocate pe dispozitive magnetice în cantități mult mai mari.

Dispozitivele magnetice, precum sunt CD-urile, DVD-urile, USB-stickurile au nevoie un loc special pentru a fi depozitate în siguranță. O serie de seifuri protecție date antifoc va fi mereu un accesoriu de nelipsit pentru orice colecționar de filme sau muzică.

Pentru o mai bună organizare, seifurile protecție date antifoc Flora DRA au sertare

În prezent există multe multe variante în ceea ce privește soluțiile de securitate pentru dispozitive magnetice, însă puține oferă siguranța de care acestea au nevoie. Pe lângă înlăturarea posibilității ca CD-urile sau DVD-urile să fie furate, un seif trebuie să ofere și protecție împotriva incendiilor.

De exemplu, aceste seifuri protecție date antifoc Flora DRA oferă o protecție ridicată atât în cazul efracțiilor cât și în cazul incendiilor. În plus, acestea sunt foarte bine compartimentate, la interior fiind montate rafturi și sertare ajustabile, care permit o ogranizare excelentă a compact discurilor.

Cu seifuri protecție date antifoc apărăm dispozitivile magnetice de orice pericol

Gama de seifuri protecție date antifoc Flora DRA se pretează pentru orice colecționar de dispozitive magnetice, precum sunt CD-urile, DVD-urile, benzile etc. Acestea au avantajul că sunt concepute pentru a oferi o protecție înaltă în atât în cazul unei efracții, cât și în cazul unui incendiu.

Conform NT Fire-017 120DIS, aceste seifuri protecție date antifoc Flora DRA pot rezista împotriva focului până la două ore. De asemenea, compartimentarea excelentă, precum și sistemul de blocare de panică, fac din aceste seifuri o alegere mai mult decât înțeleaptă.

Descriere seif de date antifoc Flora DRA

Seif de date cu închidere mecanică cu ială cilindrică sau electronică pentru depozitare de dispozitive magnetice DVD, USB, CD-ROM etc. Pentru o bună compartimentare, seifurile vin împreună cu rafturi și sertare ajustabile și de asemenea au și o blocare de panică. Seifurile oferă protecție mare la foc și efracție. Acestea sunt rezistente două ore la incendiu conform NT Fire-017 120DIS.

Pentru mai multe detalii despre acest seif de date antifoc, dar și despre alte seifuri suport media, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Orice colecționar de albume muzicale sau filme trebuie să aibă seifuri protecție date antifoc, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor