Protejează suporturile media într-un seif antifoc pentru date

0

Incendiile produc pagube covârşitoare în fiecare zi. Indiferent de cauzele izbucnirii flăcărilor, focul distruge orice întâlneşte în cale. Bunurile unei case sau cele ale unei firme sunt vulnerabile într-un incendiu, însă dacă ne protejăm corespunzător obiectele de preţ putem reduce daunele.

Suporturile media nu pot fi depozitate în seifuri tradiţionale

Seif antifoc pentru date de calitate

Seif antifoc pentru date Seirenes BRD

CD-urile, DVD-urile sau alte materiale necesită o protecţie diferită faţă de bunurile normale. Suporturile media nu pot fi depozitate într-un seif clasic antiefracţie sau antifoc, deoarece sunt mult mai sensibile şi au nevoie de condiţii speciale.

Pentru a putea asigura datele personale sau cele ale unei firme, este indicat să apelăm la un seif antifoc şi antiefracţie, care să nu cauzeze demagnetizarea materialelor sau deteriorarea lor.

Un seif antifoc pentru date din gama Seirenes BRD, o alegere înţeleaptă

Seifurile din gama Seirenes BRD sunt antifoc şi antiefracţie, certificate EN 14450. Aceste seifuri sunt construite special pentru a securiza datele păstrate pe suporturi media.

Pentru a feri materialele de foc, aceste seifuri sunt testate şi certificate conform standardului scandinav NT FIRE 017. În urma testelor, s-a reliefat o rezistenţă de până la 120 de minute în caz de incendiu, timp care ne ajută să salvăm datele în caz de nenorocire.

Protejează datele personale într-un seif special

Există persoane care colecţionează filme de valoare, CD-uri cu colecţii de muzică sau persoane care deţin în locuinţa proprie date cu informaţii de preţ. În toate aceste cazuri se recomandă depozitarea doar într-un seif antifoc pentru date, căci este sigur şi eficient.

Seifurile Seirenes BRD sunt special concepute pentru protejarea suporturilor media. Aceste seifuri nu au garnituri interne şi sunt proiectate în vederea montării în podea.

Seifurile de perete sau de podea, precum Seirenes BRD, sunt seifuri care garantează o siguranţă suplimentară. Cu toate că seifurile sunt testate antifoc NT FIRE 017 şi antiefracţie EN 14450, odată montate în podea capătă un grad de protecţie sporit.

Descriere amanuntita a seifurilor testate antifoc si antiefractie pentru date Seirenes BRD

Seifurile testate antifoc și antiefracție din seria Seirenes BRD au fost special concepute pentru securitatea datelor păstrate pe suporturi media. Aceste seifuri sunt seifuri antifoc, testate și certificate în conformitate cu standardul scandinav NT FIRE 017 și atinge un prag de rezistență de până la 120 de minute la evaluarea pentru date și suporturi media. De asemenea, aceste seifuri certificate antifoc au fost special concepute pentru a satisface și standardul antiefracție EN 14450, clasa S1, cu excepția modelului 490. Seifurile testate antifoc și antiefracție pentru date sunt dotate cu o închidere mecanică cu cheie certificata EN 1300, clasa A. Aceste seifuri Seirenes BRD sunt disponibile pe culoare RAL7035 (gri deschis) și pentru a veni în întâmpinarea necesităților clienților este disponibil în mai multe variante de dimensiuni, așa cum reiese din primul tabel de mai jos.

Mai multe detalii despre acest seif antifoc şi antiefracţie pentru date şi despre alte seifuri suport media găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Protejează suporturile media într-un seif antifoc pentru date, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor