Suporturile media vor fi ferite de hoţi într-un seif antiefracţie pentru date

0

Siguranţa bunurilor noastre are o importanţă covârşitoare. Pentru a ne putea ţine în siguranţă bunurile de preţ, cea mai la îndemână metodă este reprezentată de seifuri. Acestea au diferite dimensiuni, certificări sau tipuri de încuietoare, aşa că sunt potrivite pentru orice dorinţă.

Un seif antiefracţie pentru date reprezintă un seif special conceput pentru a proteja suporturi media. CD-uri, DVD-uri sau alte date cu informaţii de preţ trebuie să stea într-un seif special şi nu într-unul clasic, în care se pot deteriora sau demagnetiza uşor.

Alege un seif antiefracţie pentru date certificat EN 14450

Seif antiefracţie pentru date de calitate

Seif antiefracţie pentru date Seirenes BRD

Seifurile antiefracţie pentru date din seria Seirenes BRD sunt special concepute pentru a asigura securitatea datelor menţinute pe suporturi media. Această gamă este certificată EN 14450, manifestând astfel o rezistenţă ridicată în caz de pătrundere prin efracţie. Această certificare sugerează faptul că seiful este unul de calitate, ideal pentru uzul personal sau pentru firme.

Seifurile antiefracţie pentru date Seirenes BRD, personalizabile după preferinţe

Un mare avantaj al seriei de seifuri Seirenes BRD este reprezentat de faptul că puteţi opta pentru caracteristicile care vi se potrivesc, fără a face rabat de calitate. De exemplu, puteţi opta pentru seifuri cu dimensiuni mai mici sau mai mari, în funcţie de necesităţi. Pe de altă parte, aveţi şansa de a alege un seif cu închizătoare cu cheie sau cu închidere electronică, în funcţie de preferinţe. Calitatea seifului rămâne însă aceeaşi, oferindu-vă beneficii de înaltă calitate.

Închiderea mecanică a seifurilor este certificată EN 1300 clasa A, oferind seifului o încuietoare calitativă şi durabilă. Dacă puneţi preţ pe aspectul seifului, trebuie să ştiţi că seria Seirenes BRD este disponibilă în culoarea RAL7035, adică gri deschis.

Un seif antiefracţie de podea, siguranţă garantată pentru datele firmei

Seifurile din seria Seirenes BRD sunt foarte calitative şi durabile, fiind certificate antifoc şi antiefracţie. Obţinând certificarea antiefracţie EN 14450 şi antifoc NT FIRE 017 cu o rezistenţă de 120 de minute, posibilitatea montării pe podea este un avantaj excelent.

Deşi seiful este unul ideal pentru a ne proteja datele de pe suporturile media, faptul că se montează în podea îi sporeşte gradul de siguranţă. Odată montat astfel, seiful devine o parte din casă şi nu mai poate fi sustras cu totul de către hoţi. De asemenea, seiful poate fi uşor mascat, deci toate datele de preţ vor rămâne intacte, ferite de foc sau de hoţi.

Descriere amanuntita a seifurilor testate antifoc si antiefractie pentru date Seirenes BRD

Seifurile testate antifoc și antiefracție din seria Seirenes BRD au fost special concepute pentru securitatea datelor păstrate pe suporturi media. Aceste seifuri sunt seifuri antifoc, testate și certificate în conformitate cu standardul scandinav NT FIRE 017 și atinge un prag de rezistență de până la 120 de minute la evaluarea pentru date și suporturi media. De asemenea, aceste seifuri certificate antifoc au fost special concepute pentru a satisface și standardul antiefracție EN 14450, clasa S1, cu excepția modelului 490. Seifurile testate antifoc și antiefracție pentru date sunt dotate cu o închidere mecanică cu cheie certificata EN 1300, clasa A. Aceste seifuri Seirenes BRD sunt disponibile pe culoare RAL7035 (gri deschis) și pentru a veni în întâmpinarea necesităților clienților este disponibil în mai multe variante de dimensiuni, așa cum reiese din primul tabel de mai jos.

Mai multe detalii despre acest seif antifoc şi antiefracţie pentru date şi despre alte seifuri suport media găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Suporturile media vor fi ferite de hoţi într-un seif antiefracţie pentru date, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor