Seif blindat cu fantă pentru introdus bani

0

Banii sunt atât de prezenți în viața noastră, în tot ceea ce facem, încât este greu să ne imaginăm că a fost o perioadă în care aceștia nu au existat. Istoria banilor începe înainte ca aceștia să existe propriu-zis și se referă la dezvoltarea unor mijloace de efectuarea de tranzacții care implică un mediu fizic de schimb. Astfel, în trecut banii erau reprezentați de orice obiect identificabil în mod clar ca fiind o valoare, ce putea fi acceptată ca plată pentru bunuri și servicii. Pe atunci aceste forme de plată nu aveau nevoie de seifuri blindate.

Seif blindat cu fanta pentru bani

Seif blindat

Multe lucruri erau utilizate ca metode de plată pe piețele din trecut, inclusiv animale, cereale sau alte lucruri folositoare în sine, dar de asemenea, de multe ori, erau utilizate obiecte pur și simplu atractive precum scoicile sau mărgelele. Acestea din urmă erau folosite pentru a „cumpăra” mâncare sau alte lucruri necesare. Metalele prețioase sunt cele mai apropiate de banii din zilele noastre, fiind și cele din care s-au conceput primele monede.

Filozoful grec, Aristotel, consideră că fiecare obiect are două utilizări. Prima este scopul inițial pentru care obiectul a fost proiectat, iar cea de a doua este folosirea obiectului ca un element de oferit la schimb. Pentru a simplifica lucrurile și pentru a nu fi nevoiți să care, la propriu, lucruri pentru schimburi, oamenii se folosesc de bani. Banii au ajuns să înlocuiască să fie obiectul a cărui scop în sine este cel de a fi dat la schimb pentru lucruri folositoare. Desigur, banii au ajuns să capete astfel o putere foarte mare. Mulți își doresc să ajungă la ei fără să muncească pentru asta. Metodele implică jafuri, spargeri, uneori și victime. Aceste lucruri pot însă să fie evitate cu ajutorul unor obiecte precum seiful blindat cu fantă pentru introdus bani.

Seif blindat Aquaris P2-I cu fanta pentru introdus bani 56604 TRZ
Acest seif blindat cu fanta pentru introdus bani are închiderea cu cifru. De obicei, seifurile electronice au şi o cheie pentru deschidere mecanică în caz de urgenţă, descărcarea completă a bateriilor sau uitare a cifrului. Este un seif certificat EN 14450, standard de calitate şi garanţia calităţii. Se fixează în podea şi are posibilitatea instalării unui sistem de alarmă. Este un dulap de calitate superioară întărit cu aşa numitele ”depozite sandwich”, care în caz de spargere îşi schimbă structura.

Caracteristicile tehnice ale seifului cu fantă pentru introdus bani

Dulapul blindat Aquaris P2-I cu fanta pentru introdus bani este echipat cu o închizătoare cu 4 părţi pentru o protecţie eficientă a balamalei. Uşa şi corpul seifului este în întregime confecţionat cu mai mulţi pereţi şi se deschide la 180 grade datorită balamalelor exterioare. Oferă siguranţă banilor, documentelor şi a obiectelor de valoare depozitate datorită sistemului de închidere cu cifru şi de deschidere prin tastarea combinaţiei de cifre alese.

Mai multe seifuri și detalii despre ele sunt la un click distanță pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seif blindat cu fantă pentru introdus bani , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor