Seifuri certificate EN14450 de zidit în perete pentru birou

0

La birou, mai ales într-un mediu al afacerilor, mereu exista documentație care are nevoie să fie păstrată într-un loc în care persoanele neautorizate să nu aibă acces. În acest fel pot fi evitate situații neplăcute care pot fi reprezentate fie de distrugerea documentelor sau a obiectelor de valoare, fie de furtul acestora.

O serie de seifuri certificate EN 14450 de zidit în perete poate fi soluția perfectă pentru orice birou. Rezistența împotriva efracției, precum și posibilitatea montării în perete, fac dintr-o astfel de soluție de securitate o garanție a siguranței documentelor de valoare.

Putem camufla ușor cu un tablou seifuri de zidit certificate antiefractie EN14450

seifuri certificate EN14450 de zidit în perete preț

Seifuri certificate EN14450 de zidit în perete Brigit BRD

Probabil vă întrebați cum ar putea fi de folos faptul că un seif poate fi montat în perete. În primul rând, o serie de seifuri certificate EN 14450 de zidit în perete vor fi practic imposibil de sustras cu totul de către atacatori.

În al doilea rând, seifurile montate în perete pot fi ușor de camuflat astfel încât să nu fie observate de către persoanele neautorizate. O modalitate la îndemână este reprezentată de agățarea unui tablou exact în fața seifului. În acest fel seiful va fi imposibil de reperat.

La birou, cu seifuri de zidit certificate antiefracție EN14450, eliminam din start riscul furtului bunurilor

Într-un mediu precum este cel bancar, banii și documentele sunt elemente cu care se lucrează în fiecare zi. Datorită acestui fapt, riscul furtului este unul continuu, iar pentru a putea elimina posibilitatea ca bunurile de valoare să fie furate, este nevoie de seifuri de zidit certificate antiefracție EN 14450.

De exemplu, aceste seifuri Brigit BRD se bucură de certificare EN 14450, fapt pentru care au o rezistență ridicată antiefracție. Grosimea ușii de 10 mm, precum și cea a corpului de 2 mm, contribuie la o construcția robustă. Obiectele din interiorul seifului vor rămâne în deplină siguranță în orice situație.

Hoții ce vor să spargă seifuri de zidit certificate antiefracție EN14450 cu ranga nu au nicio șansă de reușită

Specialiștii recomandă ca astfel de seifuri de zidit certificate antiefracție EN 14450 să fie sudate de fierul beton din perete. În felul acesta, hoții nu pot extrage seiful din perete cu ajutorul unei răngi.

Descrierea generală a seifului antiefracție EN 14450

Acest seif antiefracție de perete a fost în mod special proiectat pentru a îndeplini cerințele stricte ale pieții, satisfăcând fără seamăn standardele impuse de EN 14450, clasă S1. Acest seif de perete a fost supuse unor țeste riguroase care atesta rezistentă acestuia împotrivă efracției.

Seiful antiefracție care face parte din această serie se deosebește de un seif de perete standard printr-un design deosebit, la exterior combinând două culori, gri antracit și gri agat și având un inferior rafinat, de catifea. Seiful de perete din această serie este disponibil în dimensiuni variate, după nevoile și necesitățile fiecăruia, fiind indicat pentru păstrarea în siguranță a bunurilor de valoare, a documentelor și actelor importante, a banilor sau a bijuteriilor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif antiefracție EN 14450 S1, dar și despre alte seifuri certificate EN 14450, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Seifuri certificate EN14450 de zidit în perete pentru birou, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor